Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
válasz
elfelejtette #11300 üzenetére
12 mag/ 24 szál a sor elején nem gyanús? Amúgy pediglen csak 2,6os prockókról van szó.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
elfelejtette #11292 üzenetére
Ha megfigyelted volna rendesen, az nem 1db x5650 amit ott látsz.
-
fudi2002
nagyúr
Ez azért nem csak a prohardvernek szántam. Komolyan, azonos chipkészletes lapokat hasonlítgatni minek. Sebességben olyan kicsi az eltérés, hogy nem érdemes vele foglalkozni. Mi a különbség? Hangkártya, esetlegesen sata usb kiegészítők, m2-es slot sebesség stb. Na ezekkel meg nem foglalkoznak, csak számolgatják, hogy 2 fps-el többet megy ez mint a másik. Vicc..
-
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
Valaki nem érez késztetést, hogy a topik összefoglalóban egy listát kreáljon:
Pl Alaplap típusa, memória pontos típusa, memória sebessége amit be tudott állítani.
Mivel a memória lesz a "kritikus" pont a rendszerben, ez lenne az egyik legfontosabb infó szerintem.
Ha ilyen listával találkoztok neten, osszátok meg légyszi. -
fudi2002
nagyúr
Offolást esetleg abbahagyva visszatérhetnénk a témához?
-
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
válasz
wwenigma #2382 üzenetére
Bízzunk benne, kiforrja magát gyorsan a Ryzen és már megyen is lejjebb az ára.
(#2379) -Solt-
Ne feledjük el, 20 szál != 20 mag. Amúgy pedig a valós (program többszálas) tesztekben biza elszáguld a mezőny mellett 4,4-en. Hogy játékokban is, az már csak hab a tortán.És ne értsetek félre, nem ekézem a Ryzent, lehet következő procim lesz. De attól még nem egy szint és nem is lesz. Persze az ára sem..
-
fudi2002
nagyúr
20% az messze van a nagyontól.
Tessék, 4,4ghzen 22000 pont. Na ez a nagyon... -
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
Komolyan nem értem, beszélgettek a semmiről.
A tesztek alapján látható az erőssége és gyengesége. Ezek többségében betudhatóak a több mag/alacsonyabb frekinek. Szerintem ez alapján mindenki el tudja dönteni, kell vagy nem kell. Nem kell ezen rejszolni itt napokat, meg hittéríteni.
Nekem mindíg is intel rendszereim voltak, de nem zárkózom el az amdtől, márc 2 után pedig pláne. Ha másért nem, végre konkurencia van, ez mindenkinek csak jó. Ezt a teljesítményt pedig ilyen áron árulni sztem már korrekt, pláne ha kicsit kiforr, addig az ár is lejjebb megy, fantasztikus ár/érték arányú proci lesz.
Az elmúlt években pl nekem nagyon szúrta a szemem az intelnél, hogy a kupak és mag közé "hőszigetelő" anyagot tesznek, de fura mód a magasabb szériánál nem. Ergo nem kell azt hajtani, vegyél nagyobbat. Ez a szemlélet pont azért alakult, mert szinte egyedüliként mindent megtehettek.Remélem ennek vége, függetlenül attól melyik táborban is maradok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest