- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:44 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Nem tolom tele ... téged megkrédeztelek hütőről (de már bánom létezik előfizetőknek mute opció. nyugodtan rányomhatsz és problem solved. ) ez meg a 2. hsz-em. az itt lévő 25000-ból. komoly 3. RP's Lair próbáltam követnei hogy emlejem 0.0050-ér 0.0100 és így fentebb.. attól az offesetet mint lehetőséget megpróbálhatom a komoly 4 hsz-ből a 25000.ből burtálisan tele írom fórumot.
nem próbálom mert 0.0500-n már borult. -
Whysperer
addikt
Nekem. 2700x az rohadtul 60 65 fokos áll core 4,1n most Warzoneban egy Brocken 2 vel
-
Whysperer
addikt
Igen nincs eldugva de Én csak 0.0050t akartam adni neki és a kezdő érték fix 0.0125
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Tudna nekem küldeni valaki egy képet a MSI b450 tomahawk max biosban az Offset merre van? Csak pár hőfok miatt szeretnék valami minimális - 0.050-t
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
SPEEDR megmodnja majd ,de aprorol látok 7000 Brocken 2-t és 1400 ft a kit hozzá az 8400 ért rendben van telejsen sz.tem
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Megmondom az öszintét sokat agyaltam rajta ,de nekem is ezért lett 2700x a 3600 helyett. 1440p-ben ugyan az a 2700x-em int a 3600x meg a 3700x és munkában meg sokkal jobb mint a 3600 nekem Zbrushban pl. és arról ne is beszéljünk ,hogy 42.000-ért vettem a 2700x-t a 3600 meg 55 lett volna. Szóval. most sem bánom. 4,1 Ghz all core. 1,37-n úgy megy mint a pinty.
Úgy renderltem pá rnapja ,hog yközbe Dota 2- toltam orrba szájba. 8) FIX 75 FPS-sel. Szóval nekem amire használom bőven király főleg 42 ezerét. 8)
Amúgy egy hülye kérdés. 4000-es széria menni fog a B450-es lapokban? adott esetben egy Tomahawk MAX-ban?
Amúgy csak nekem fordult meg a fejemben ez a TRAD gondolat,ho gynem értem mért nem lehet árom nem vezető folyadékkal feltölteni a kupak alattai részt telejsen ami a kupanak átadja a hőt?
-
Whysperer
addikt
Nagyon remélem a Aegis 3200 mhz 2x16 gb-nál is ez lesz a szitu,mert Tomahawk MAX-ban még1 ilyen setet veszek a 64 Gb-hoz.
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Dehgoy IBT alatt... de nyomtam már vele 48 órás rendert motezstből és soha nem ment 75 fok fölé még ot tis 1005-on tekertek a magok
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Nevetni fogtok, de nekem tomahawknal meg olyan, hogyha buosba adok neki 1.39-t. Akkor kifagy a Cinebench all core. Viszont ha az MSI windowsos commandcentert elinditom amikor feallt a rendszer és ott adok neki 1.39-t. Akkor beallitja 1.385-re és akkor még le egy akárhányszor az allcore 4.1 GHz. En
De ha manuálisan belovom a 1.385t biosban akkor ott se megy le.
Viszont tényleg ha hagyom autón, de commandercenterbe beallitom akkor még jó. Már 2 hete így használom és néztem a CPUz t tényleg le eszi 1.385-re.
-
Whysperer
addikt
A neted srác is azt mondja, ha játszol stb akkor aida64 stressz tesztet kell futtatni, mert a ibt és a prime 95 nem reálisan hajtja túl amivel kb Te játékokkal soha az életben nem. Fogsz találkozni.
Én toltam már olyan houdini rendert, hogy hétfőn elkekzdtem és szombatra lett meg. Talán az hasonló volt.
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
x370 gaming k5 "Támogatja a DDR4 3200(O.C.) / 2933(O.C.) / 2667* / 2400 / 2133 MHz memóriamodulokat" pedig támgoatja. http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-ax370-gaming_k5rev_10#sp [link]
ez az x370 jobbank tűnik pedig mitn az a b450. legalábbis hütésileg. új bios van rajta utolsó ?
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Az érdekes. Nekem a 2700xx 4.1n 1.38al 48 fokos játék közben. 😂😂 12 óra játéknál.. Úgy teszteltem le, hogy elinditottam egy egy rendert/ egy távoli elérést a benti gépem hez egy Chrome, egy zenét és egy Dota 2t vulkannal. (azért ezt mert ezzel játszom. Csak ha van időm) na most a render a játék a távoli elérés mayazas zene meg Chrome.. És akkor 55 fok volt a plafon.
-
Whysperer
addikt
Nekem ugyan ez van. Kibontottam a tomahawk maxot. Azzal a biossal 1.36on ment. Felrakta az utolsó Biost és azóta nem megy le 1.36on 4.1 én a Cinebench.
Most autón 1.385n meg le egy a Cinebench, de csak akkor ha autón van. Szóval az új biossal nem megy az, hogy biosban bármit is beallitom manuálisan. Mindenhogy elfailelt a Cinebench. Én hülye meg nem írtam fel melyik volt eredetileg. Na mi degy most stabil rendszer de ez érdekes
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Az a kemény az egyik srácnak moddig csoportban 4,3 allcore 2700x.es megy neki 1,5v on 4,5 áll core stabilan egyedi vízzel, de 4,3 on használja áll coreba 1, 4.en.ez igen. Nekem a 4,1 megy 1,38on
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
De most Én nézek be valamit? de (#19659) GAbre Asus PRIME X370-PRO van,ha jól látom az meg az. Minek oda 3600-as memüria mikor 3200 tud maxon?
4 x DIMM, Max. 64 GB, DDR4 3200(O.C.)/2933(O.C.)/2666/2400/2133 MHz ECC és nem ECC, nem pufferelt memória
AMD Ryzen™ processzorok
kétcsatornás memória architektúra
4 x DIMM, Max. 64 GB, DDR4 2400/2133 MHz Nem ECC, nem pufferelt memória
AMD 7. generációs A-series / Athlon™ processzorok
* A memória QVL (minősített szállítók listája) a www.asus.com webhelyen és ebben a kézikönyvben található. -
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Komolyan Én is 43-ért vettem nettóért a 2700x csak azért lett X mert 2500 fttal lett drágább így nagykerből. de nem is értem ,hogy 40-50 ezer körül ki vesz Intelt. most kolyan 43000 ért 2700-nál ezen az áron mi az isten a jobb választás? Annyira meg vagyok vele elégedve,hogy az hihetetlen. munkára van használva javarészt és amai vicces,hogy most direct megnéztem. Elindítottam egy napos rendert közbe elindítottam egy Dota 2-t meg a másik monitoromon ment a netflix en sorozat és ,hogy ne legyen elég a benti gépemet is motoroztam a logmeinnel. vicc. stabil 4,1 55 fok fok plafon brocken fordulatszám 470. ezt 43000 Ft vicc
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Figyi eloszoris Én beallittotam a itteni kolléga mondta, hogy állítsam be máshogy.
Maaodszor nálam a hétköznapi használat home officeba az az, hogy houdini szimulációt futtató vagy 3 millió poli szamu modellt sculptolok zburshban. Szóval mit értesz hétköznapi használatban?Én nem akartam semmit tököl i vele. Ezt a tanácsot kaptam, hogy kérdezzétek meg titeket, hátha van valakinek ilyen memóriára egy jó profilja.

Lion King filmen a Xeonomat is rotyogtattam és a 64 GB is éppen elég volt. Kov évben ebbe a gépbe is 64 lesz. Ezért váltottam ryzenre, mert a a ddr3 al 32gb volt a max
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Az nem jó mert ott 36 a vége és a Aegisnek meg 38 és kifagy
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
jólvan akkor a 2700x esetében az all core 4,1 az rendben és ha arra tolnék 4,2-t az lenne OC. mert all core 4,1 az a normalis. rendben így már értem.
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Jó csak Én az FX 8120-8320-8350-t is lazán hűtöttem és a ryzent meg szintén simán és még mindig hallom ezt a kazán dolgot.
Viszont amit nem értem ,hog ymi lehet a gebasz avval,hogyha Én auton használom és megadom wattot amit szabályoz,de megadtam az összes dolgot amit mondtak manuálisan és azokat meg eldobálja. Szóval ez azért furcsa nekem Ryzennél,hogy azért FX-t és intelt is tuningoltam manuálisan és működött,de itt egyszerűen nem tudtam beállítani azt ami meg automatan megy. -
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
reggelt.
na szóval autón minden PBO berakva 1,375-1,39-n megy all core 4,1-en és a vicc ,hogy a brocken 2 400-as fordulattal 55 fok fölé nem engedte. beállítottam ,hogy 60 fok felett menjen 700ig és a fölött meg menjen fel fullra. Na most tegnap használtam a gépet 13 órát és 55 fok felett nem volt a gép. egyszer ment fel 58-ig ,de akkor lentebb ment a Brocken 2 700-as fordulatra és rögtön 49 lett.
Speed(R): érdekes a annoa a FX 8120-on a Ver.1-es brocken volt rajta az aFX-t úgy hűtötte ,hogy OC-val néha nem is ment a zalman z11-be a venti anno. most mondta vegem meg a brocken 2-t a a 4770k-ra. kemény 6000 Ft volt full original cask bontott volt merlinhardvernél ... most vettem még egy Brocken 2 ventit. az hozott a i7-n -5 fokot. Ezt a Ryzent meg röhögve hűti. 7400 ft-ért ez a brocken 2 egy vicc. -
Whysperer
addikt
Az az érdekes srácok,hogyha auton hagyom és a PBO van csak enableden biosban és a windowsban a Comamndernek megadom ,hogy 1,4 a amx akkro 1,38 1,39-en lazan megy a 4,1 és pár ponttal többet is ér el a cinebenchben mint a ,ha manualaisan van 4,1-en
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Végig mentem 1,36.top 1,4ig mit állítsák meg be.. Segíts akkor elfogadom a tanácsod.
-
Whysperer
addikt
De vicc, hogy nincs az msi b450 tomahawk on BIOS backupes az utolsó biossal eldobja a gép a Cinebenchet. Előtte jó volt. Szóval őszintén csalódtam a MSI tomahawk maxba. Amikor autón volt akkor a fel mentek a magok 4x5 ig és és most allcoreba a 4,2 se megy ha autón van a feszültség is. Akkor is eldobja a 4,2 4,3t. Vicc. Azért a 4,2t elvartam volna a géptől
főleg a 2700x től -
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt

Elsőre ez jött ki. 55 fok és 4500 ghzre is felment. Holnap megnezem rendesen.
-
Whysperer
addikt
MIvel 90%-ban semmi mást nem csinálok csak Maya szimulációkat é srendereket, Houdini szimulációkat és rendereket. Zbrush modellezek. ilyeneket. ennek a 905 multithreaded.
Lion king filmen Xeon-t használtam kint és nagyon kellett a hajszínhez. 6 mag nekem nem elég. De otthonra nem akartam nagy gépet és most 43.000 Ft-ért vettem a 2700x-t. Ennyit megért. 3700x meg nem fogok venni ,mert nem éri meg nekem otthonra ennyi belerakni egy gépbe. Csak kellett egy otthonra is. aztán a 4770k-ról most átmentem 20.000 Ft-ért.
De amúgy megjött már. itt van a dobozban a 2700x Tomahawk MAX meg a memória is -
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Kicsit módosítottam ,mert 3000 ft volt a differencia és a Aegis memória olcsóbb volt mint a elöző amit néztem..
MSI B450 TOMAHAWK MAX
AMD Ryzen 7 2700x
G.SKILL 32GB Aegis DDR4 3200MHz CL16 KIT F4-3200C16D-32GIS
Hja és van AM4 foglalat kitem a Brocken 2 höz . Ez fogja hűteni ami 2 fokkal van lemaradva a Dark Rock 4 pro-tól.
Meg tudjátok azt mondani ,hogyha a hivatalos oldal azt írja,hogy a Max Boost Clock Up to 4.3GHz akkor a neten található OC k miért örülnek a 4,34-nek meg ilyeneknek? -
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Igazat adok neked,de hiaba porgetik fel. SAmsugn is elkezdte a gyorsabb koltseghatekony ddr4 gyartast ,de mar akkro jeleztek ,hogy az arat nem fogjak csokkenteni ,mert igyis megveszik. Most etem Mo./on sok es En si magyar fejjel gondolkodva soknak tartom Angliban is ,de a kollegaim Angol fejjel gondolkodnak es Ok azt mondjak Ah neki kell 32-64 mert az jo es megveszi hitelre a gepet ,mert avval is legalbb noveli a Hitel historyat amit ugyis vissza fizet es konyebben vehet reszletre majd lakast. Szoval ezek a huzo piactok Asia/ Nyugati Eus orszagom , USA Canada. nem ezek a hazai meg kozeli 8-10 millios orszagok.

-
Whysperer
addikt
Gjaja okés csak néztem,hogyha a b350-es msi tomahawkot vezem akkor lehet a 2600x helyett 2700-at vennem beleférne ugy a keretbe,de akkor meg a b350- lehet keves a memóriához. Csak mert 55 fonttal olcsóbb a b350 mint az x470 es 60 fonttal drágább a 2700 a 2600xtol es ha dplgozom akkor a tobb mag jobb sokszor. En meg a Xeonomat is fullra terhelem bent.

-
Whysperer
addikt
En most akkro nem ertek valamit. kineztem egy x470-es lapot aztan modntatok ,hogy . ne vegyek inkabb egy b350-t mondju a Pro-t vagy a Tomawahkot. es vegyek gyorsabb memoriat. Most meg azt targyaljatok eppen,hogy a memoriak tunningosok ,de 350-es lapba nem biztos ,hogy jok . akkor most miert vennek 3400-3600-as memorikat egy b350-es lapba,ha cask a mondjuk a 370/470-es lapban megy jol.
Elnezest ,ha valamti felrertettem,.
-
Whysperer
addikt
Igazad van. Chaten lebeszelem veluk elotte,de amugy akkro mar inkabb a 3200 VS 3600 ram helyett a plus Core-t valasztom. mert 2600 erosebb a 2700 ennyival ami tobbet jelent a tobb szlaas reszeknel. viszotn a 3200 Vs 3600 nem add annyi elony egy szalon... Szoval ha felfirrsitik ,de ,ha tudnam en is megcsinalom. Ezt is lehet frissiteni CPU nelkul mint az intel alaplapokat? Z170-t 8)
-
Whysperer
addikt
Alpenfohn Brocken 3 CPU Cooler
MSI B350 Tomahawk Arctic AMD B350
AMD Ryzen 7 Eight Core 2700
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 PC4-25600C16 3200MHz -
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Na eldolt. remelem gyorsabb mitn a FX 8350-em es remelem nem szivom meg nagyon vele, de nekem otthonra boven eleg lesz doglozni meg jatszani. ha nem akkor igy jartam.
Erre kerek aldast es amitn emgjott a penzem rendelem is meg.
Egy Zalman z11 Plusban lesz,ha belefer rendesen akkor abban lesz,ha nem akkor nezek valami hazat is. ,de Jol szellozik a Z11 plus es ezert marad.
De ha nem lesz gyorsabb mint a FX 8350-em lemegyek hidba!!
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Igen ez az amiert agyalok . ( TEchncial aniamtor vagyok az MPC-nel) Szoval allandoan simulacioakt futtatok meg renderelek meg ilyenek szoval otthon nem annyit persze,de 70%-80%-ban Maya/Houdini/Zbrush/Unreal Engine 4 megye madj rajta szoval ezert tettem fel csak a kerdesemet.
meg kaptam amugyis scan.co.uk-tol meg 30 font kedvezmenyt ha 370 lap meg 1700 t veszek 1700x 60 font 1800x-re meg 90.Ezert kerdeztem a 2600/1700
-
Whysperer
addikt
Meg nem sikerult megrendelni ,de ezert kerdezgetek meg. (varom a penzem ) itt angliaban mindig akcioznak es most egy aron van a 1700 meg a 2600x nyugassatok emg ,hogy a ketto kozul a 2600x a jobb.

-
Whysperer
addikt
Igen ezert neztem szoval marad a jol bevalt Corsair vengeance.
Brocken votl az elso kedvencem hutom a mai napig szepn mukodik haver gepeben. Lehet ezt valasztom fele annyi mint a Noctua d15-se es 4 fok. Ez valos ertek.
-
Whysperer
addikt
Tudom a Hutos gurukat,de Ti milyen huteseket hasznaltok Ryzen-re? Brocken 3 / Noctua / Scyte vagy milyeneket? Amik user bevaltak itt mar? Amugy nem akarok szenne OC-i mert nagyon sokat Szimulalok majd meg rendewrelek es Stabilitas nagyon fontos nekem.
-
Whysperer
addikt
Nagyon halas vagytok erte. meg egy kerdes melyuik memoriat valaszam es hay Mhz-es ? Corsair? Azon agyalok,hogy sima 2600-t veszek ,de majd meglatom .. Viszont azt a Giga alaplapot neztem ki ,de ha masikra vosoltok MSi vagy ASUS En nem kotom az ebet a karohoz. Csak mindig Giga lapom volt es nagyon jol mukodtek/mukodnek.
koszonom szepen. bocsi angol billentyuzetem van itt kint csak.
-
Whysperer
addikt
Az abaj,hogy FX-t tunningoltam meg nem vagom az uj lapokat meg Ryzen tunningot. mi merre hany meter. belovom 4,2-re aztan feszelem lefele vagy .WTF nem ismerem ezeket . ugy tudtam ezek alaplap addig huzza autoban ameg stabil.
Szoval autora rakom nezem meddig stabil es ahol stabol oda manualban feszelem vagy mi?
-
Whysperer
addikt
Ezeket neztem
Alphen Brocken 3
Noctuca 14
vagy bequit! dark 3elsore ezeket neztem ki.
jatekra lenne hasznalva meg ilyenekr e,hogy
maya 3d simulacio / Zbrush / Houdini / unreal engine 4. jelenleg technical aniamtor vagyuok londonban es filmekhez dolgozok szoval ezert neztem ezt ki. bent Xeon van ,d eotthonra ez nagyon tetszik.
[link] 3 fokkal kevesebb mint a Noctua 15-s egy 1700x-es ryzen testben.
-
Whysperer
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Végre elérhető az új Steam Controller
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

főleg a 2700x től