Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamagocsi123
tag
Sziasztok. Szeretnék kérni egy kis segítséget.A kérdésem az lenne hogy 2200g proci megfelelő e játèkra, netezèsre, filmnèzèsre? Úgy hogy kèsöbb fog kapni majd egy 1060 vga t. Ki tudja majd hajtani? Ès mennyire javasolt? Köszönöm
Felhasználónak - 114 pozitív 0 negatív értékelése van az oldalon.
-
Tamagocsi123
tag
Mennyire ajánlott vétel :ASRock Fatal1ty AB350 Gaming K4 van ajánlottabb vétel ebben az ár kategóriában? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Tamagocsi123
tag
Érdekes mód az összehasonlításnál az ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4 volt a legjobban felszerelt és árban is a legjobb, egyedül a gari nem 3 év csak 2 év. Egyébként nekem mint laikusnak az tűnik a legjobb vetelnek ár érték arányban.
[ Szerkesztve ]
-
Tamagocsi123
tag
Sziasztok. A gondom a következő 2200g mitől lehet hogy elég gyakran fekete képernyőt ad kb 3mp ig és utána vissza jön a kép ? Olyan mint amikor vga driver frissítesz és elmegy a kép a frissítés alatt.
-
Tamagocsi123
tag
Esetleg az én kérdésemre valaki? Köszönöm
-
Tamagocsi123
tag
válasz pajorgergo #4935 üzenetére
Már mindent probaltam, bios frissítés, új és regi driver ddu letisztitva, hiába. Terhelés alatt és sima netezes közben is csinalta tényleg mindrnt probaltam. Az érdekes az hogy ha driver nem rakok fel akkor nem csinalja de ugy meg használhatatlan ezert inkább vissza vittem gariba.
[ Szerkesztve ]
-
Tamagocsi123
tag
Sziasztok. A problémám a következő , adott egy -Ryzen2200g , lap: Msi b450 mortal titanium bármelyik Vega grafikus driver telepítem új vagy régi akkor is mindig ugyan az a problémám. Idő közönként ismétlődően kb 2-3 mp fekete képernyő aztán vissza jön a kép olyan mint amikor vga drivert telepíted és mp elsötétül a képernyő. Már mindent próbáltam bios frissítés, win 10 frissítés egyedül akkor nem csinálja amikor nem telepítek Vega grafikus driver .Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest