Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
-
Vartanus
őstag
válasz Tamagocsi123 #4675 üzenetére
Milyen alaplapot vegyek? topikban kérdezz inkább rá, ott jobban tudják.
Én személy szerint az MSI B450 deszkákat javaslom már most így 2019 elején.
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
veterán
válasz Tamagocsi123 #4677 üzenetére
Mehet az a lap is, Milyen alaplapot topik összefoglalójából:
Ajánlott ATX alaplapok:
MSI B450 GAMING PLUS
MSI B450 TOMAHAWK
ASRock B450 Pro4 vagy Fatal1ty K4*
Asus B450 Prime Plus*** : Korlátozott OC lehetőségek, nincs LLC, inkább kisebb Ryzen processzorokhoz ajánlott!
** : Korlátozott OC lehetőségek, nincs fix cpu feszültség, csak offset ami zavaró lehetsolfilo
-
tomic
addikt
válasz Tamagocsi123 #4675 üzenetére
Csak a Gigabyte!
-
Vartanus
őstag
válasz Tamagocsi123 #4680 üzenetére
AM4-re sokkal jobb az MSI. Nagyon eltalálták a Ryzen alá való lajaikat(is).
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
tomic
addikt
válasz Tamagocsi123 #4680 üzenetére
Alapból kerülöm az ilyen ajánlgatós oldalakat.Persze néha kikérem a véleményüket én is de szinte mindig én döntöm el melyik lesz.Főleg azóta miután megtudtam,hogy ebből emberek még pénzhez is jutottak itt. Kerülöm a tömegajánlásokat.
Amúgy nem fura egy Giga lap nem felel meg az elvárásoknak? Elfelejt egy gyártó ennyi lap közül 1db ajánlhatót gyártani. Na hagyjuk már....
Itteni fórumon sem nagyon látom a sok MSI tulaj káprázatos eredményeit pl memóriakezelésből,igp tuningról,hőfokokról stb.
De nekem mindegy azt vesz mindenki amit akar.[ Szerkesztve ]
-
Shin Chen
tag
válasz Tamagocsi123 #4933 üzenetére
Kábelek, csatlakozók ellenőrzése, eszköz újraindítása, esetleg driver frissítés után is fennáll a probléma?
Szerk.: Milyen gyakran megy el és milyen programok alatt? Terhelve vagy idle is produkálja a hibát?[ Szerkesztve ]
"A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
pajorgergo
aktív tag
válasz Tamagocsi123 #4930 üzenetére
Sok embernél dobott hasonló hibát, nekik egy új windows telepítés segített.
Lehet hogy Windows 10 frissítés hiba, de lehet, hogy driver hiba.
Tegnap előtt jelent meg az új Adrenalin 2019 Edition 19.2.3 Optional driver a 2***G szériához.
Érdemes lenne az AMD Cleanup Utility-vel letörölni teljesen a régi drivert és az újat felhúzni, hátha megoldódik a hiba. [link]Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
apatyas
Korrektor
válasz Tamagocsi123 #4936 üzenetére
Perpill nekem is csinál ilyet, (adatlap), de én most cpu undervolttal kísérletezem, közben terhelésteszttel nyúzom. Érdekes mód, akkor dobott egyszer a rendszer összeomlást, amikor épp beraktam mindent auto-ra, a fene se érti.
[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
addikt
válasz Tamagocsi123 #4975 üzenetére
Hello, hdmi-n van rákötve a monitor? Ha igen, te vagy akinek még ilyen jelensége és kedve van próbáljatok ki valamit.
Ezt [link] töltsd le és másold be a windows mappádba.
Parancssorba írd be: devcon listclass display
Nézd meg a PCI\VEN_számok részt.
Írd be: devcon restart =display *ven_számok*Forrás: Solving your HDMI handshake issues
Én vettem egy TV-t és azt a vegára kötöttem, így az RX580 nem kétmonitoros üzemmódba megy, tehát töredék memória órajel, -20C, kisebb fogyasztás, de ugyanezt csinálta. Nekem ez a parancs bent van feladatütemezőben, minden bejelentkezés után 20mp-el lefut és onnantól abbahagyja a villogást. Eddig meg voltam győződve róla, hogy a TV hibája, arra rákeresve sokan szenvedtek ilyen jelenséggel mindenféle más videókártyákkal is. Ezek szerint mégse a TV lehet a hunyó.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
zolee1984
senior tag
válasz Tamagocsi123 #4983 üzenetére
Az jó
Akkor könnyen megoldódott
Jegyezd meg akkor, hogy telepítésnél előbb chipset driver utána vga driverüdv Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest