Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzabo
tag
válasz paperboy #1593 üzenetére
Színátfordulós? Nekem olyan volt egy-két alkalommal, hogy a kék és piros szín mintha felcserélődött volna. Erre gondolsz? Ezt egy következő driver tudja javítani?
Más: feltettem az 1.0.0.2a AGESA mikrokódú biost MSI B350M Bazooka alaplapra, azóta nincsenek hirtelen rövid ideig tartó fps leesések játék közben.
-
tzabo
tag
válasz Csabi1984 #1760 üzenetére
Nekem 2400g-n van a gyári.
Mind a négy csavarnál bele kell kapatni a menetbe, aztán ha már tartják a hűtőt a procin, akkor lehet tekerni egy picit mindegyiken. Mondjuk fél fordulat és így kb egyformán erősen szorítja mind a négy lefele mindig., Aztán megint mindegyik fél fordulat és mehet ütközésig a húzás. -
tzabo
tag
válasz solfilo #1766 üzenetére
Mint gyári hűtő végülis mondhatjuk bevált. BIOS-ban beszabályozva halk is lehet, viszont ekkor tényleg van egy kis morgós hangja.
Ha nincs terhelve a proci, akkor nem is nagyon kell jobban pörögnie a ventinek. Ha viszont dolgozik, akkor szerintem már picit kevés. Maga a hűtőborda is csak egy darab alumínium, felülete sem túl nagy. Mondjuk fura, hogy egyik program 65-70 fokosnak mutatta, másik meg már inkább 80-hoz közel. Én ezt soknak gondolom. (Előző proci 55 foknál kb soha nem ment feljebb jó hűtővel.)
Gondolkodom, hogy lecserélni egy másikra. Freezer 33-at néztem.
Szóval szerintem némi kompromisszummal használható, de könnyen lehet jobbat találni. -
tzabo
tag
válasz kolgabor86 #1794 üzenetére
Nekem MSI B350M Bazooka van. Bevált.
-
tzabo
tag
Van már elvileg még újabb driver tegnapi dátummal.
-
tzabo
tag
válasz tzsolesz #2069 üzenetére
Nekem a 2400g mellett két darab RAM, 1 SSD, 2 HDD és 1 dvd író van. Üresjáratban 35-40 watt között mutat a fogyasztásmérő.
Netezés, filmnézés közben 50-max60 watt környékéig megy fel.
Játék közben 100 watt fölé is akár.
De ugye ezekben benne van a tápegység hatásfoka miatti plusz teljesítményfelvétel is.
Még a 350 wattos tápot is soknak érzem. -
tzabo
tag
válasz Jokerdapro #2225 üzenetére
A legújabb mikrokód, ami valószínűleg egy viszonylag friss BIOS-ban lesz megoldja a mikrolagot. Érdemes frissíteni. 1.0.0.2a a hivatalos verzió azt hiszem. Az előzőek még túlságosan nagylelkűen hagyták melegedni, és emiatt visszavette néha egy pillanatra az órajeleket, ekkor volt a mikrolag. Az újabb meg szerintem óvatosabban engedi az órajeleket emelni, így nem melegszik túl.
-
tzabo
tag
-
tzabo
tag
Az alábbi verziójú BIOS-szal van valakinek tapasztalata már?
AGESA Code 1.0.0.4C -
tzabo
tag
A kupak minek kell? Régebben nem is volt a procikon.
-
tzabo
tag
Az új 1.0.0.6-os AGESA kódos BIOS hoz bármiféle tapasztalható dolgot?
Az új 18.2.3-as driver óta semmiféle furcsasággal nem volt dolgom szerencsére. -
tzabo
tag
válasz NdrewSunix #6258 üzenetére
CPU support list
Benne van a 3400G -
tzabo
tag
válasz NdrewSunix #6260 üzenetére
-
tzabo
tag
Az új driverrel (19.9.3) ma egész nap ment rendben a gép. Előzőekkel volt nálam valami gubanc, de ez most ismét jónak tűnik.
-
tzabo
tag
Nekem a 19.7.1 volt a bevált. Azzal nem volt gondom régebben. Aztán próbáltam újabbakat is, azokkal volt néha kékhalál, aztán vissza a 19.7.1-re és már annál is.
Tegnap BIOS-t frissítettem a legújabbra, azóta még nem volt probléma. Nem akarom elkiabálni, de remélem nem is lesz. -
tzabo
tag
BIOS is legfrissebb? Tuning esetleg nem volt?
-
tzabo
tag
válasz TommiStyle93 #6762 üzenetére
Nekem 2400g van. Elmúlt időben néha előfordult kékhalál. A Ram-ot visszavettem XMP beállításokkal 3200-ról 2933-ra és azóta minden rendben van a géppel.
És valóban az AMD-s oldalán is írják, hogy 2933-as Ram-okat támogat max.
Lehet akár megy gyorsabbal is, ha az adott CPU bírja. Nekem is többnyire napokig semmi gond nem volt, aztán egyszer csak kékhalál kb 0 CPU terhelésnél.
Most a 2933-mal azóta semmi gond nincs, de ezt nem akarom elkiabálni. -
tzabo
tag
válasz viperabácsi #6882 üzenetére
BIOS is legfrissebb?
-
tzabo
tag
válasz viperabácsi #6884 üzenetére
Érdemes lehet frissíteni.
Nekem a 2400g-nél érezhető (nem egetrengető) változás azért volt. -
tzabo
tag
válasz viperabácsi #6886 üzenetére
BIOS-ba belépsz és azt hiszem talán már a kezdőképen is látni.
-
tzabo
tag
válasz viperabácsi #6899 üzenetére
Jobb klikk a videón és a megjelenő menüben alul van egy statisztika pont. Ott van eldobott képkockák száma adat is.
-
tzabo
tag
válasz consono #6921 üzenetére
Pontos értékeket most nem találok, de nekem valami ilyesmi rémlik a 2 vs 4 RAM slot használata között, hogy a memória vezérlő nem bírja ugyanolyan sebességgel, így valamennyit vissza kell venni.
Ha úgysem az integrált GPU-t használjátok, akkor talán nem számít olyan sokat. -
tzabo
tag
válasz E.Kaufmann #6948 üzenetére
Freezer 34
Nekem elődje van 2400g-n és teljesen rendben van. -
tzabo
tag
2400G van a gépemben és felraktam a 21.4.1-es drivert. Ezután a windows update frissítés néven talált egy régebbi drivert amit ha felteszek, akkor pl a sytem tray-ből sem nyílik meg a vezérlő alkalmazás verzió hibákra panaszkodva. Felraktam ismét a 21.4.1-es drivert, minden működik ismét. Az update-eknél viszont ismét megjelent a driver.
Miért jelenik ez meg és hogy lehet kikapcsolni a videó vezérlő automatikus driver telepítését? -
tzabo
tag
Én még 2018 márciusában vettem 47ezerért a 2400G-t.
Ki gondolta volna, hogy 4 évvel később is hasonló árban megy majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.