- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:01 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
Ha 75-80 fok alatt marad a VRM és a GPU is az újabb játékok alatt a legnagyobb nyári kánikulában is alacsony ventifordulat mellett, és cserében nem visít a ref. hűtő ventije maxon, melette meg, 90+celsiuson az egész kari, akkor már nyertél. Ezek után már lehet kisérletezgetni más, hatékonyabb ventikkel a kártyán vagy a házban, ha igényed van rá.
Még sokkal alacsonyabb hőfokokat is el lehet érni 
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
Tegnap GTA-ztam egy kicsit és elkezdett szaggatni de bitangul, gondoltam megnézem a hőfokokat 79C volt a gpu ami még nem indokolná és akkor szúrtam ki hogy az asztalon is nyélen megy a kari. Szegény duplán szenvedett. Most GTA alatt 63C a gpu, mindjárt más a helyzet
Ja, a cpu is max. órajelen ment folyamatosan, olyan 11-13%-os kihasználtsággal. -
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
De durva
Asszony már kiakadt volna a látványtól
Egyébként meg lenyűgöző a kép
Gratulálok! -
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
"Egy ref kártya mennyire hangos ?" a válasz:15 perc Tomb Raider után elviselhetetlen,nagyon gáz és borzasztó.Még életemben nem halottam ilyen hangot számítógépházból.Becsukott szobaajtó és a párom bejött,hogy mit csinálok,mert MEGIJEDT
Mondom neki,"csak játszok".Erre kérdezi"és ez normális?"Na ez jó kérdés 
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
Nem rossz
nálam egy kör után vannak ilyen értékek,aztán szép lassan emelkedik.Holnap az-az ma megnézem a VRM bordát,hogy felfekszik-e rendesen és minden ok-e.Ventiket átalakítóval kötötted rá,vagy barkácsmegoldás?Nekem manuálisan van szabályozva,vagyis alapon nagyon lassan pörögnek,szerintem ezért is magasak a hőfokok,viszont így semmit se lehet hallani.Ha feltekerem akkor azért sustorognak.Ez most amolyan főpróba volt,szinte egész nap ment a gép,hogy átmelegedjen az egész és lássam mennyi a legmagasabb hőfok 
-
zovifapp111
senior tag
1100@1250 és nincs rajta plusz fesz.Nálad mit jelent a retek venti?Biztos valami nem stimmel,úgyhogy bocs a rossz reklámért
Szerintem a házban nem szellőzik rendesen a kártya pedig tök hideg a teteje 
Rakhatnál fel Te is egy Heaven-t csakhogy lássuk a hőmérséklet különbséget.
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
+1
Hát igen...tuning terén nem egy 7900-as széria 
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- MSI GTX 1070 Gaming X 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én anno 3 hetet vártam, hogy megérkezzen a "raktáron" lévő mosogatógép (e-mag). Viszont sok más rendelésnél meg nagyon gyorsak voltak. Ja, ez se témába illő 
Még sokkal alacsonyabb hőfokokat is el lehet érni

A gép bekapcsolását követően kb. 10 perc múlva. Tegnap frissítettem a GPU-Z-t , akkor vettem észre, ki tudja mióta mehet...
Az enyém:2.87 mm H20 max. 470-1900 RPM
Egyébként meg lenyűgöző a kép
nem is tudom melyikre gondolsz,csak nem a .....