- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lotuska
tag
válasz
lotuska #41111 üzenetére
Most jott meg a kartya, garancia oke leellenorizve, kiszedtem a dobozabol es ami feltunt, hogy poros es fura szaga van, mintha egett szaga lenne, jol megfujtam tobbszor is es egy csomo por tavozott belole, az egett szag mar nem volt annyira intenziv, nagyon feltem, nehogy valami atveres legyen. Nagy nehezen beszereltem a hazamba, aminek van felszerelheto merevites az oldalan [link]
Persze pont nem fert be sehogy, mert bele erne a tarto a VGA ventijebe, mashogy meg nem tudom kitamasztani.
Felek, hogy leszakad a PCI express slot-om,, mert eleg nehez a kartya. Tegyek ala valami szerintetek?A kartyarol: beszereles utan egybol indul, driver install es utana 10 perc GTA5 bohockodas utan 69 C fokig megy fel a GPU temp amit 36% fokos venti fordulat mellet tart. Freesyncet egybol bekapcsolja, hiaba 75Hz-re allitottam a jatekban a frekit visszavette 50-60ra... Amikor 55 ala esik mintha nem lenne folytonos a jatek, na ezt meg ki kell teszteljem...
Szerintetek lehet valami baja a VGA-nak az egett szag miatt? Az eladot meg nem ertekeltem 1041 pozitiv, 0 negativ ertekelese van.
Koszi a segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest