Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoula

senior tag

válasz proci985 #39359 üzenetére

Megvan, de sajnos sok időm nem volt még rá, és úgy fest sokáig elleszek vele :)

Nem játszhatatlan, de néha azért röcög.
    Nálam W10+16.7(utolsó WHQL), 1080P, textúra very high, 290X koppra van hajtva, 1.2GHz, 390 biossal.
    Alatta a vas 4790K@4.6, ram 16G@2400, nvme ssd.
    Most nincs előttem,így pontosan nem tudom, pár dolgot vettem vissza, chs talán egyel max alatt,volumetric light és dof ultra az biztos, parallax is max-on.Sharpen és chromatic off,de kb ezeknek nulla a hatása volt a teljesítményre, nem tetszettek.
    Így jellemzően 60 fps-el fut(vsync, TB), bár elején vagyok nagyon,néha fordulásnál érzem, hogy kicsit döcögős(lehet a 4G vram miatt).

Benchmark eredményem fenti beállítással nincs, install után full ultrán néztem, úgy ment 50.9/24.7/71.4-et de kb bármit vettem vissza, szignifikánsan nem gyorsult be. De ugye bench jóval lassabban megy,mint a játék, ez később biztos nem így lesz. Lehet sima high-ról kéne tweak-elni felfele, de majd ha odajutok,hogy játszhatatlan lesz, jelen pillanatban, ( prológ és prága ) egész szépen fut.( ~3éves gpu-hoz képest meg főleg. )

Afterburner OSD volt hogy nekem is szívózott, de nem emlékszem mi volt a megoldás, és közben volt opr. upgrade, talán próbáld meg a steam overlay-t kikapcsolni, hátha azzal akad össze.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés