- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
válasz
proci985 #39359 üzenetére
Megvan, de sajnos sok időm nem volt még rá, és úgy fest sokáig elleszek vele
Nem játszhatatlan, de néha azért röcög.
Nálam W10+16.7(utolsó WHQL), 1080P, textúra very high, 290X koppra van hajtva, 1.2GHz, 390 biossal.
Alatta a vas 4790K@4.6, ram 16G@2400, nvme ssd.
Most nincs előttem,így pontosan nem tudom, pár dolgot vettem vissza, chs talán egyel max alatt,volumetric light és dof ultra az biztos, parallax is max-on.Sharpen és chromatic off,de kb ezeknek nulla a hatása volt a teljesítményre, nem tetszettek.
Így jellemzően 60 fps-el fut(vsync, TB), bár elején vagyok nagyon,néha fordulásnál érzem, hogy kicsit döcögős(lehet a 4G vram miatt).Benchmark eredményem fenti beállítással nincs, install után full ultrán néztem, úgy ment 50.9/24.7/71.4-et de kb bármit vettem vissza, szignifikánsan nem gyorsult be. De ugye bench jóval lassabban megy,mint a játék, ez később biztos nem így lesz. Lehet sima high-ról kéne tweak-elni felfele, de majd ha odajutok,hogy játszhatatlan lesz, jelen pillanatban, (
prológ és prága) egész szépen fut.( ~3éves gpu-hoz képest meg főleg. )Afterburner OSD volt hogy nekem is szívózott, de nem emlékszem mi volt a megoldás, és közben volt opr. upgrade, talán próbáld meg a steam overlay-t kikapcsolni, hátha azzal akad össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest