Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Runner_fxr #36941 üzenetére

Szvsz hagyd a fenébe egyelőre.

Valami bottleneck mindig lesz a rendszerben. A kérdés, hogy van-e elég fpsed. Ha van, nincs miről beszélni. Ha nincs és az upgrade javíthatna, akkor attól függ:).

Pl a Supreme Commander: Forged Alliance volt ilyen. Talán még két generáció, és egy szénnéhúzott proci elég lesz neki nagyobb pályákra is, 10 évvel a megjelenése után:).

Crysis3 amikor kijött talán a nordicHW fogta az akkori legbikább húzott i7 + quad Titan kombo gépet, és azzal se volt meg a 60 fps. A 7850 OC CFem ami akkoriban elég jónak számított (értsd kb a csúcs 1GPUs rendszerek körül volt) tudott 30-35 fpst AA nélkül.

Ami a jó benne, hogy gyakorlatilag az alap egy serious game, a német hadsereg a Cryenginet kiképzési feladatokra is használja (legalábbis 2-3 éve ahogy hallottam biztosan). Emiatt pl az UI eszméletlenül jól működik pl többkijelzős setupokkal. Nem maga a látvány, az immerzió ami ütős, legalábbis három éve amikor kitoltam hatalmas élmény volt.

Na ehhez képest a 60 fps nagyon szép:). Főleg, hogy ahogy néztem az említett CFnél a 390X kb 60%al volt általában erősebb pure gpulimittel.

TTomax: szép. egyébként ez az a rész.

Új hozzászólás Aktív témák