Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoula

senior tag

válasz proci985 #29135 üzenetére

Proci, te hogy tolod borderlands-ot? Vsync, 60 fps limit?

Volt egy órám gamézni, mentem egy kör BL2-t, de nekem közel sem ilyen drasztikusan a hőmérsékletek.
    Pedig nekem sokkal kevesebb a hőleadő felületem, sőt, azóta felberheltem az előlapot is:

gagyi telós kép...
    23-24 fok volt a szobában, a beállítások, physx low, ultra, 110 fov, fxaa on, és max vsr felbontás, 3200x1800
    (5.76MP), kicsit kevesebb, mint a tied, (6,22MP).
    1100/1350-es profil alapfeszen.

A nagy szünet a loadban alt+tab, gpu-z max-okat beállítottam, de mentem még utána egy hero's pass-t, hátha ott jobban befűt, de ott 54 volt csak.
    Avg órajelből látszik, hogy nagyon nem terheli a kártyát, avg fesz 1.13, az nem látszik a képen.

Sajnos a víz hőmérsékletét nem tudom mérni, de szerintem nálam kevesebb a delta a liquid pro miatt.
    Ha van hozzá energia, szerintem megérné azzal átpasztázni, és ezt javaslom odorgg kollégának is, csak érdemes az smd-ket pillanatragasztóval vagy körömlakkal szigetelni előtte.

Én elhiszem, hogy azok jó ventik, de az a radi nem alacsony fordulatra való. Egyrészt, tégy egy próbát, hogy fullra tolod őket, ha javul a hőmérséklet, akkor lehet ez a gond. Illetve nézd meg afterburnerrel is. Még ha nem is használsz offszetet, de nézzük meg, hogy asus tweak szívat-e, vagy ennyit tud a gpu.

• odorgg

addikt

válasz proci985 #29135 üzenetére

Kíváncsi leszek nálam mi lesz. Két dupla radi van, egy 45-ös, egy 35-ös, és még egy szimpla 30-as.
    Ha minden jól megy, jövő héten jön egy ref 290. FC blokkot már bekötöttem, csak kártya kell rá :D

Van maradék liquid ultrám, a CPU delid miatt, nem tudom megkenjem e azzal a GPU-t, vagy jó az MX4-is?
    Igazság szerint, ha minden fasza, jódarabig nem szeretnék hozzá nyúlni.

GTX580-al rettenet mikrolaggol a BF4. Hiába van 100fps lowon, zavaró nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák