Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ghoula
senior tag
válasz

proci985

üzenetére
						Proci, te hogy tolod borderlands-ot? Vsync, 60 fps limit?
Volt egy órám gamézni, mentem egy kör BL2-t, de nekem közel sem ilyen drasztikusan a hőmérsékletek.
Pedig nekem sokkal kevesebb a hőleadő felületem, sőt, azóta felberheltem az előlapot is:
gagyi telós kép...
23-24 fok volt a szobában, a beállítások, physx low, ultra, 110 fov, fxaa on, és max vsr felbontás, 3200x1800
(5.76MP), kicsit kevesebb, mint a tied, (6,22MP).
1100/1350-es profil alapfeszen.
A nagy szünet a loadban alt+tab, gpu-z max-okat beállítottam, de mentem még utána egy hero's pass-t, hátha ott jobban befűt, de ott 54 volt csak.
Avg órajelből látszik, hogy nagyon nem terheli a kártyát, avg fesz 1.13, az nem látszik a képen.Sajnos a víz hőmérsékletét nem tudom mérni, de szerintem nálam kevesebb a delta a liquid pro miatt.
Ha van hozzá energia, szerintem megérné azzal átpasztázni, és ezt javaslom odorgg kollégának is, csak érdemes az smd-ket pillanatragasztóval vagy körömlakkal szigetelni előtte.Én elhiszem, hogy azok jó ventik, de az a radi nem alacsony fordulatra való. Egyrészt, tégy egy próbát, hogy fullra tolod őket, ha javul a hőmérséklet, akkor lehet ez a gond. Illetve nézd meg afterburnerrel is. Még ha nem is használsz offszetet, de nézzük meg, hogy asus tweak szívat-e, vagy ennyit tud a gpu.
 - 

odorgg
addikt
válasz

proci985

üzenetére
						Kíváncsi leszek nálam mi lesz. Két dupla radi van, egy 45-ös, egy 35-ös, és még egy szimpla 30-as.
Ha minden jól megy, jövő héten jön egy ref 290. FC blokkot már bekötöttem, csak kártya kell rá
Van maradék liquid ultrám, a CPU delid miatt, nem tudom megkenjem e azzal a GPU-t, vagy jó az MX4-is?
Igazság szerint, ha minden fasza, jódarabig nem szeretnék hozzá nyúlni.GTX580-al rettenet mikrolaggol a BF4. Hiába van 100fps lowon, zavaró nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Autóápolás, karbantartás, fényezés
 - LEGO klub
 - Motoros topic
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Kuponkunyeráló
 - Autós topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Goddess of Victory:Nikke
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - További aktív témák...

- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
 - ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő