- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kbhont #23973 üzenetére
Én is csináltam egyet tegnap.
Egy régi hálókártyának leszedtem a hátulját és egy hosszú ventilátor csavarral ráraktam egy 12 centis ventit, egy csavarral.
És egyszerűen egy odacsavartam a ház oldalán lévő egyik furatba.
Mivel a csavarnak csak a végén van menet és vékonyabb mint a venti furata, ezért forgatható/kihajtható lett.Ilyen:
Csak egy próba erejéig raktam be, mivel nem is igazán jó helyen van. Sajnos a 12 centis venti nagy, emiatt a ramoktól nem tudtam oda tenni, ahova szántam. Egy 8 centissel jobb volna, akkor jobban elférne, de akkor újra kell terveznem és gyártanom a tartóját.
Így nézett ki:
Az eredménynek elég furcsák lettek, a vrm 10 fokkal lett hidegebb, viszont a gpu 2 fokkal melegebb....de ezt betudom a nem szerencsés elhelyezésnek.
Mindkét esetben BF4 Pearl Market mapon mértem kb 20-25 percet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest