Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• zimi1991

aktív tag

válasz Habugi #23921 üzenetére

Már ne is haragudj, de mióta vargáné és társa a chieftech???
    HSMMár ne is haragudj, de te most egy passzív tápnak az árával jössz ami köztudotan drágább mint egy aktív hűtésű???
    Ez viccnek is rossz!De közlöm veled, hogy a jelenlegi tápom csak80+ bronz, de ezt a te 44ezres csodádat kiröhögi.
    TTomaxIgazadvan itt olyan nagy szakik vannak, hogy megsem lehet őket győzni.
    Arról, hogy meg mi hány amperes tisztázzuk már ha lehet!
    Teszem azt az én tápom áganként 40A!van rajta 4 ág ez nem azt jelenti, hogy 4x40A a legható áram erősség hanem, hogy áganként lehet maximum ennyi!Könnyen kiszámolható, hogy az én tápom is csak max 65A-ert tud leadni!
    A Seasonic Platinum 460W-os leg durvább esetben 12 volt mellet maximum 30A-t tud!
    Ezzel megse próbáljatok velem vitatkozni, mert történetesen nekem elég csak megnéznem a lelki világát és abból kitudom számolni mennyi a maximum áram erősség amit tud tárolni egy táp.
    És mindezt miért?mert kapcsoló üzemű tápokat is építek így ki tudom számolni mekkora kapacitásra is lessz szükségem!
    Az, hogy meg hány wattos azt tényleg ne vitassuk, mert az olcsóbb tápok a konnektroból felvett teljesítményt számolják a minőségibb darabok meg a leadottat, de ezt egybevéve a hatásfokból ugyan úgy vissza lehet számolni ami persze soha nem lessz mérv adó, mert ugye nincs két egyforma táp sem min ahogy két egyforma félvezető sem!
    Csak amikor haver is arra hivatkozik, hogy itt ph-n azt írták, hogy 500 wattos minőségivel elmegy ő meg elmegy venni egy 30on ezres 750-es és 30 percenként leáll a gép, mert ugye az fx-el már pont annyirra csisszes az áram felvétel, hogy borotva élen táncol akkor mit mondjak?
    Részemről a vita ennyi volt és nem is fogok többet idea fórumba írni, mert sok az ön jelölt szakértő...

Új hozzászólás Aktív témák