Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Obliterátor

tag

válasz Szinyák #14200 üzenetére

Hasonló élményem volt a Shappire 290X TriX-el . 1130-al kezdtem , egy ideig bírta de 1 óra után túlfűtött a kártya és lekapcsolt. Itt meg is jegyezném h alapjáraton a 3 ventis rendszer nagyon csendes de komolyabb igénybevételnél igencsak megjön a hangja. Az Oc erre még rá is tett egy lapáttal. 1120/1300 on sokáig ment de kellett neki 44mV + h stabil maradjon. Viszont tegnap 3 óra game után beállít a kép mint a szög , aztán a driver "kijelentkezett" . Azóta 1100/1300-on megy 31mV-vel. Komolyabb hűtéssel tudna többet de iszonyatos a hőtermelés amit lead magából. Egy 22 fokos szobába ülök (alagsor) a gép nincs házba hanem egy erre kialakított felületen van elhelyezve vízszintesen kb mint a Ph tesztekben szoktátok látni. 15 perc után az egész nyák "izzik" annyira forró , egyes helyeken simán égési sérüléseket okoz ha ott tartom az ujjam. Már értem miért hoznak ki ennyi vizes blokkot hozzá. Igencsak usefull ! Felülről megtámogattam egy 12 centis ventivel , de őszintén "halottnak a csók " annyit használ. Egyébként a kártya teljesítménye hozza az elvártakat , néztem pár bench progit és a 780ti-vel egálba van. Mindeközbe 55.000ft-al olcsóbb volt annál.

Új hozzászólás Aktív témák