- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz
CirrMee #39243 üzenetére
Így van izzott amikor megvettem a ryzen 2700X et alapfeszen, és belerakták azt a 2 kókány 500rpm es ventit ami annyit tudott hogy kihúzta a ház oldalára a hőt és ment fel az alaplap VRM je 80+ fokokra mikor leteszteltem mit produkál max terhelésen. Kiraktam belőle a két 500 rpm es kókány ventit (ezért írtam hogy kb mintha finganál egyet a házban annyit ér) és raktam bele egy 8 cm es szerverhűtőt ami kb 1500 - 1600 rpm en fixen tolja a videokártyára a levegőt, amit fent egy másik 12 es venti kihúz 1500 rpm el a házból. Előtte meg az 500 rpm essel úgy hűzta a hőt hogy azt se éreztem hogy egyátalán mozogna valami a ház falánál ahol kijön a levegő.
Ezt tényleg elkell magyarázni hogy egy 1500 - 1600 rpm es ventilátor több hőt vezet el mint egy 500 rpm es venti? És azon hagy röhögjek már hogy emberek itt azon feszengenek mint valami fóbiás hogy miért van hangja és hogy ő neki milyen jó hallása van, és trollkodják még mellé mások is hogy rakd a gépet a másik szobába akkor nem hallod. Ezt leírta más helyettem hogy beteg, de én vagyok idióta hogy épp érvel írogatom itt már kb mióta hogy az 500 rpm től az 1500 rpm es több levegőt mozgat meg.
Érveket írjatok, az nem érv hogy letekerem a feszültséget azt 10 évig használok egy kártyát, 5 év kb azt elavul az összes videokártya olyan gyorsan változnak az erőviszonyok, ez reális. Ott az 1060 kb lehet cserélni nemsokára,kb egy 3060 értelmes csere lesz.
A többi meg demagóg duma hogy 10 évig használok egy videokártyát kb mint a szomszéd nyugger aki évente egyszer előveszi a kocsiját lemosni de azért kell neki!
Én tudok érvelni aminek értelme is van arról nem tehetek hogy csak szókiforgatás van, sehol egy érv csak nem jó mer én azt mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest