Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ron8

senior tag

válasz lacus83 #24498 üzenetére

Megpróbálok még 1 ventit tenni a gépházba, mert csak a gyári van benne, 1db, előre kellene még 1... Egyébként AC:Originsel tolom, így az nagyon megizzasztja...
    Ha beállítom wattmanben a max hőfokot mondjuk 80ra az okozhat teljesítmény romlást?

• aragorn1000

csendes tag

válasz lacus83 #24498 üzenetére

Akkor leírom bővebben. Az előző kártyám egy nagyon jól szellőző házban volt, és nem volt húzva, aztán az egyik játékban lefagyott és utána folyamatosan fagyogatott mindenhol. Visszaküldtem és valóban tönkrement a memóriája 3-4 hónap után. Ahelyett rendeltem ezt amit már egy új gépbe raktam be amit most raktam össze, egy mini-itx-es Silverstone Milo ML08B ház, Amd ryzen r1600x proci 16gb 3000MHZ ram kit Asrock ab 350 fatality gaming itx-es lappal és egy 650w-os Enermax 80plus gold minősítésű sfx-es vadiúj táppal. Ebben kb 3-4hónapja ment a régi hd7850-es kártyám amíg meg nem jött az új. Beraktam az újat már az elején nem akart rendesen elindulni de egy bios reset megoldotta. Elkezdtem tesztelni a kártyát húzás nélkül mert amúgy gyárilag húzott ugye a kártya. Mindenhol jól ment kivéve BF2 alatt ott szaggatott és össze vissza esett le a frekije a gpunak. Aztán elkezdtem vele Divison-t játszani mert ott stabil volt az fps érték. A melegedés kb 70 és 80 között volt de ez már az elején is így volt. Aztán egyik pillanatban lekapcsolt a gépem, azt hittem áramszünet de más nem kapcsolt le. Hiába próbáltam elindítani nem kapcsolt be a gépem. Próbaképpen kihúztam a tápot a gpu-ból és a gépből. El is indult egyszerre, de ahogy visszaraktam a videokártyába újra nem kapcsolt be a gép, gondolom valami zárlat elleni védelem lehet a tápban. Visszaraktam a régi 7850-esemet és az csont nélkül megy továbbra is. Ha valami gond lenne akkor ez is meghalt volna már régen de már legalább 7-8 éve megy minden gond nélkül a régiben és most az újban is. Az a vicc, hogy már az elejétől fogva Amd gpu-kat használok és soha nem volt ilyen gondom, hogy meghal egy kártya ráadásul kettő is. El sem hittem volna ha nem velem történik. Most vagy kifogtam mindkét típusból egy szart vagy nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák