Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
válasz
kockaharcos #7447 üzenetére
Szivesen. A mult heten feltoltam egy frisebb drivert, a masik mar 3 honapos volt, a bfet meg ki se probaltam. Az orajeleket majd egyeztessuk le, mert az idojarasra es az idegeimre tekintettel 1200rol lejottem 1125re
Tesztelhetnenk ugy, hogy egy kozos szakaszban probalunk lehetoleg egyutt rohangalni a palyan.
(#7456) Pietrosz: gondolkoztam en is a cseren, de nem jott ossze. Nekem nagyon szimpatikus, hogy azNVnel ott a boost es nem kell mokulni meg szottyogni a tunninggal. En a lusta user kategoriaba sorolom magam, nekem az kenyelmesebb megoldas lenne.
-
MPowerPH
félisten
válasz
kockaharcos #7447 üzenetére
Akkor Te vagy a 6.
ÁdiBá: Nem tud többet, de jó sokat kérnek érte. Ennek köszönhetően a 7970 árak leestek. Szerencsére akkorát nem buktam ezzel sem, 130k-ért vettem a kártyámat 4 hónapja.
Persze kiszállhattam volna ebből is még jobban, de akkor pont nem voltam Mo.-n, így buktam 20k-t....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest