Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz snecy20 #39474 üzenetére

"Pont emiatt mosolygok kicsit azokon akik 27"-esben vettek FullHD monitort, és bámulják 60 centiről a fűrészfogakat."

Nálam év végén halálozott el egy 20"-as 1680as Prestigio, ajánlás után vettem a jelenlegi 24"-est, nem csalódtam benne, sőt! Szerintem simán csak jobb a szemed és/vagy érzékenyebb vagy a recékre mint az "átlag". Játéka válogatja egyébként, hogy a 2/4/8X példának okáért MSAA árán milyen vizuális kielégülést kapsz. A játékok többségében számomra a 2X már bőven jó, igaz nem mondanám hogy közel ülök a kijelzőhöz.

Speciel a GTA V-ben valamiért a 2X recésebb mint "lenni szokott", azért használom 4x-esen, viszont így teljesen jó, a 8X-nek nem látom értelmét, megsem néztem még mennyire terhelné jobban a kártyát.
    De mondom, simán elképzelhető hogy pusztán csak jobb a szemed.

A #39461-es postodban leírtak és azon beállítások ahogy nálam megy igen nagy kontrasztot mutatnak, holott a configunk eléggé hasonló. Nálad egy modullal kevesebb van ugyan, de annak a fél Ghz-nek simán érezhetőnek kéne lennie.. :U
    Bűvöltem igen sokat a gépet/procit, nagyjából még megvan fejben hogyan sikerült ideálisan "összehangolni" a Tahitivel, akár húzva volt utóbbi akár nem.

Ránézek majd mi történik ha kikapcsolom az egyik modult és visszarakom alapórajelre a kártyát, procit pedig 4.5-re lövöm. Emlékeim szerint 4.5 volt az a pont, ahol a játékok oroszlánrészében rendesen kipörgette már az alapórajeles kártyát, nem véletlen javasoltam.

Meglepne ha 3db modullal nem ugyan ez történne, optimalizálták ugyan a GTA V-öt de a szálkezelése közel sem egy Crysis3 színvonal.. :N
    Tekintve hogy nálam elég volt, a te 7950esedhez is elégnek kéne lennie a 4.5-nek de mégha ez téves feltételezés is, azt a fél Ghzet akkor is simán észre kellett volna vegyed.
    Ha gondolod privátban folytathatjuk, mielőtt itt valakin elhatalmasodik az FX-itisz, egyben türelmedet kérem, manapság elég lassan válaszolok.

Új hozzászólás Aktív témák