- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
theniel
aktív tag
Nekem alapon megy a 920 am és teljesen mindegy hány fős a szerver ugyanúgy megy. Az viszont nem mindegy melyik szerveren vagyok, mert tök nem egyformák. Azt is megfigyeltem, hogy nálam firefox 5.0-al a leggyorsabb a BF3. Chrome-al játszhatatlan.
Volt , hogy húztam a procin kicsit felraktam 3,6-ra meg a ramot 1600-ra , de semmit sem gyorsult a játék tőle , inkább instabilabb lett.
Ha meg a field of view-t (FOV) felrakom 90-re (70-en van nekem úgy valósághű), akkor úgy begyorsul a játék, hogy semmi értelmét nem látom hogy ezen még gyorsítanom kéne. Csak ugye torz a kép akkor már és zavaró.
Egyébkén a youtube-os teszteknél megfigyelem, hogy úgy csalnak, hogy az FOV fel van tolva 90-re és aki nem jön rá azt hiszi, hogy a kari jól viszi a játékot közbe meg ha visszarakja 70-re , akkor összecsinálja magát. -
havasa
aktív tag
BF3-al nem volt szerencsém 100+ FPS-el multizni, mert szegény 560 rommá húzva is csak átlag 40-45 FPS-t tudott kipréselni magából, de BC2-ben érezhető volt a különbség 60 és 100 FPS között.
1193# felhasználásfüggő, nekem nem lenne elég, mert BF3 multira venném, ha lenne miből.
[
a #1183 második bekezdését olvasd el. De a linkelt Guru review conclusion oldalán írtak szvsz teljesen megállják a helyüket, ott árnyaltabban és bővebben kifejtik./OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest