- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
Hello,
Kicsit visszaolvasva látom jókor jöttem.
Van egy Gigabyte 7870, egy két nap alatt, pár csikozás, majd már Win ig sem jut el, biosban lilás színek jelennek meg
Érdemes valami javítással próbálkoztatni, vagy többe kerül mint amit ér ?Esetleg Bios csere ?
Bár kép alapján inkább memoria hiba- -
qdak
addikt
Köszi a válaszokat, szerintem RAM típus idegen BIOS-t tettem fel, sajna csak abból van újabb.
Bár érdekes, hogy darabig nem volt hiba, aztán annál több
Közbe régebbivel megoldottam -
qdak
addikt
Hello,
Valaki meg tudná mondani 7870 2GB Elpida Ram 1500MHz vagy 1400MHz az alap ? Vagy annyi sem, mert valamelyik bios-ba amit néztem, csak 1200-1250MHz en megy.
Nem találom az eredeti Biosom.A hiba amúgy, nem játék közben, terhelés alatt, hanem pl youtube, vagy Win indításnál is szétesik a kép.
Ott meg elvileg nem 1500-on használja.
-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
válasz
bobalazs #56864 üzenetére
bocs ugy ertettem nala is, driver nelkul okes a kep, akkor tudna biost flashelni kisebb sebessegre beallitva, vkinel itt meg angol forumon is megoldotta (h ideig orokre nem tudom)
azt pl nem tudom ha integralt is van, de ben a pci-e ben a kartya, akkor is tudsz e flash elni ?
-
qdak
addikt
válasz
Cyrusv10 #56850 üzenetére
itt azt irjak utolso kommentben, h alapbol tul van hajtva, az okozza
"the R9 270x are "factory overclocked" and that this actually caused a lot of problems for these cards. With that knowledge I downloaded "MSI Afterburner 4" and underclocked the cards memory (not core) from 1400 Mhz to 10% less, so to 1260 Mhz. That fixed my issues! "
-
qdak
addikt
130-140? az sztem nagyon sok, itt 80 felett lehetett latni a kepen a vibralast, lehet h birja feljebb, de nem hiszem h jo neki, mar csak ha a pasztara gondolok
-
qdak
addikt
válasz
Pokesz007 #56845 üzenetére
azer koszi, erdekes, h ha nincs is huzva,
akkor sem tudja a cserelt, nagyobb vga huto ellatni a feladatat,
a fan speed a gpu dioda hofok alapjan szabalyzott, ami alacsonyabb a vrm1/2 nel,
lazan elment 70-80C' ba a venti meg 20% on pihent, jateknal par ora utan mar lathatoan szenvedett.
anno igy kuzdottem a 8800GTX el, az is kapott nagy ventit, pasztat aztan vigan ment... -
qdak
addikt
hello, 7870 nel csak en kuzdok a hofokokkal ?
dioda 56C'
vrm1 68C'
vrm2 68C'
ugy h semmit nem csinalok, csak bongeszek es kapott 1 3000 fordulatos vagyventit a nem erdedeti hanem mk-26 extra hutes melle ?
akinek modositott biosa van melyik bealitassal lehet beloni h bongeszes kozben kisebb sebessegen menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest