- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
profisher.
tag
Sziasztok!
Egy Sapphire R9 270 Dual-X-el lépek be a topikba. Kb. fél órája tettem be, játék még nem volt, furmark alatt 70 fokot produkált, szerintetek ez elfogadható?
fisher.
-
profisher.
tag
válasz
Steve198310 #34014 üzenetére
És szerinted érdemes lenne ezt a 38k-s Sapphire beújítani? Mert ugye boltban 10k-val drágábban kapnám meg... Csakhát ott új, 2 év gari, BlackScreen mentes.
-
profisher.
tag
Sziasztok!
Új vagyok még ebben a topikban, még nincs 7850 kártyám, de annak a vásárlását tervezem.
1440*900-es monitorom van, alatta egy Athlon II 750K processzor. Szerintetek nem lesz limites a VGA-m? Elég lehet az 1 gigás változat, vagy mindenképp válasszak 2 gigásat?
Kinéztem innen újonnan, itt a legolcsóbb. Vagy rendeljem PCX-től? Csak ott 4k-val drágább.
Néztem ezt is, csak ez egy még lehetséges BlackScreenelő változat, 2012 év végi gyártás, én pedig nem szeretnék kifogni egy pont olyat. Vagy ennyiért nagyon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VGA kibeszélő offtopik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest