Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nekem most 2 szer csinálta vagy fél percig de azóta kuss,amúgy nagyon jó kis kártya
lehet külömben hogy a kis takaró fémlapok rezonálnak néha mert a múltkor azt hittem rezonál az új procihűtőm erre kiderült csak a fém takarólapok hátul
lehet azokhoz is teszek valami alátétet
-
Inv1sus
addikt
És hol mutatja a vga-m hőmérsékletét? Azt hiszem én ezért zavarodtam be, mert ezt nem találtam meg, holott GPU tesztről beszélünk, akkor miért a cpu-t mutatja?
DroiDMester: Fesz emelés mennyire melegíti a kártyát? Ha pl nekem 76 fokos ebbe dögmelegbe, akkor mennyi lehet húzás után?
-
Inv1sus
addikt
OCCT-t már egyszer letöltöttem, de nem tudtam rájönni, hogy hogy lehet veletesztelni a kártya stabilitását. Majd felrakom mégegyszer és kérek segítséget hozzá.

Egyébként 76 fokra hevült a kártyám ebbe a dögmelegbe furmark alatt, miközbe a cpu-t is stresszeltem. Féltetőtéri lakásunk van, nem tudom mit találjak ki, hogy ne legyen annyira meleg bent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Este még tesztelek, csak gondoltam beírom ide is, hátha segítek vele valakinek.