- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Hurkaleves #26958 üzenetére
Szerintem annyit már csak a jövőtállóság miatt is megér, én legalábbis 100% azt választanám. Persze, neked kell eldönteni.
Illetve, ahogy mondtam, vannak játékok, amik nem igényelnek 1GB-nél többet, ott nem lesz difi. De egyre inkább kérik a játékok 1gb felett is, pláne, hogy mostmár egy ideje standard a felső-közép kategóriában a 2GB....
-
HSM
félisten
válasz
Hurkaleves #26954 üzenetére
Nekem 5850-em volt, és az utóbbi fél évben azért előfordult, hogy kevés lett rajta a VRAM.
Nem vészesen, de már észrevehető volt. Nem tudom már sajnos, melyik játékban, de emlékszem, meg is lestem az aprón, hogy vannak árban a 2GB-s karik...
Namost, gondold el, ha már ezeken a akrikon már necces itt-ott, akkor mennyire lesz elég akár egyéves távlatban egy majdnem duplaolyan erős karira...
Persze, 40k-ért nagyon jó vétel az 1GB-s is, ha szigorú a költségvetés, de amúgy ha tehetném, mindenképp a 2GB-ost keresném. -
HSM
félisten
válasz
Hurkaleves #26947 üzenetére
Van azért néhány cím, ahova édeskevés az 1gb ram, és nem kell hozzá fullos AA, meg hasonlók. Azért nézz utána, nehogy seggreesés legyen a vége... A 4800-asok idején is mindenki magyarázta, nem kell 1GB a 4850-re, meg mindenre elég 512MB, közben meg két külön világ volt a kettő AA nélkül is jópár játékban, már akkor is... Csak sajnos ezt nehéz kimérni, akkor jössz rá, mikor már próbáltad mindkettőt.
(Sokszor a min fps-ben se látszik, az átlagban meg pláne.) Ezt tapasztalatból írom.
-
Zigi
senior tag
válasz
Hurkaleves #26923 üzenetére
A 2Gb a 8aa 16af-hez és egyébb "feleslegesen" terhelő éljavító eljárásokhoz meg az eyefinity-hez kell, ha ezekben nem vagy érintett akkor elég az 1Gb is.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Hurkaleves #26926 üzenetére
Ha jóval olcsóbban tudod megszerezni a gigást, akkor nyílván azt vedd.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Hurkaleves #26923 üzenetére
Ha van rá keret és teheted, akkor inkább 2B-ost vegyél, mert időtálóbb, főleg majd FHD-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest