- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Hurkaleves #26958 üzenetére
Szerintem annyit már csak a jövőtállóság miatt is megér, én legalábbis 100% azt választanám. Persze, neked kell eldönteni.
Illetve, ahogy mondtam, vannak játékok, amik nem igényelnek 1GB-nél többet, ott nem lesz difi. De egyre inkább kérik a játékok 1gb felett is, pláne, hogy mostmár egy ideje standard a felső-közép kategóriában a 2GB....
-
HSM
félisten
válasz
Hurkaleves #26954 üzenetére
Nekem 5850-em volt, és az utóbbi fél évben azért előfordult, hogy kevés lett rajta a VRAM.
Nem vészesen, de már észrevehető volt. Nem tudom már sajnos, melyik játékban, de emlékszem, meg is lestem az aprón, hogy vannak árban a 2GB-s karik...
Namost, gondold el, ha már ezeken a akrikon már necces itt-ott, akkor mennyire lesz elég akár egyéves távlatban egy majdnem duplaolyan erős karira...
Persze, 40k-ért nagyon jó vétel az 1GB-s is, ha szigorú a költségvetés, de amúgy ha tehetném, mindenképp a 2GB-ost keresném. -
HSM
félisten
válasz
Hurkaleves #26947 üzenetére
Van azért néhány cím, ahova édeskevés az 1gb ram, és nem kell hozzá fullos AA, meg hasonlók. Azért nézz utána, nehogy seggreesés legyen a vége... A 4800-asok idején is mindenki magyarázta, nem kell 1GB a 4850-re, meg mindenre elég 512MB, közben meg két külön világ volt a kettő AA nélkül is jópár játékban, már akkor is... Csak sajnos ezt nehéz kimérni, akkor jössz rá, mikor már próbáltad mindkettőt.
(Sokszor a min fps-ben se látszik, az átlagban meg pláne.) Ezt tapasztalatból írom.
-
Zigi
senior tag
válasz
Hurkaleves #26923 üzenetére
A 2Gb a 8aa 16af-hez és egyébb "feleslegesen" terhelő éljavító eljárásokhoz meg az eyefinity-hez kell, ha ezekben nem vagy érintett akkor elég az 1Gb is.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Hurkaleves #26926 üzenetére
Ha jóval olcsóbban tudod megszerezni a gigást, akkor nyílván azt vedd.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Hurkaleves #26923 üzenetére
Ha van rá keret és teheted, akkor inkább 2B-ost vegyél, mert időtálóbb, főleg majd FHD-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Word topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest