Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Aktiviti
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Alpachino
üzenetére
ilyen van nekem. Ez is fekete nyák, a szürke szín is jó szerintem. Ahogy be van rakva a gépbe úgy a is látszik rajta az MSI felirat. Szerintem rendben van kinézetben. Az is tetszik, hogy az egész hűtés fém és nem műanyag burkolatot tettek rá. Amúgy meg szerintem nem lehet túl nagy eltérés a gyártók között. Korábbi VTX3D 6850 kártyám is nagyon rendben volt minőségre, csak a körítés és a kinézet ami ott nem volt a top-on, de amúgy a hűtés és a kártya teljesen hozta a szintet amit tudnia kell.
-
CJ3
senior tag
válasz
Alpachino
üzenetére
Ezért akarok én is majd Fekete nyákosat venni
Ez nekem is megér némi +cash-t

Egyet sajnálok viszont ami a 6000 es szérián volt(Asus 6870)......
A VGA "talp" részén volt egy bika merevítő\hűtő lapka az Asus-nál, és most azt hiányolom, nincs, vagy is a 7950-en már van ilyen ahogy figyeltem a képeket
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Asus RTX 4070 SUPER Dual OC, 2 év bolti garival
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez nekem is megér némi +cash-t