Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
zxLAZy #57030 üzenetére
Nem, sőt. Évekig nem volt PC-m, majd újra vettem egyet (igen hasonlót, használtan, mint régebben volt), beraktam a kártyát és azóta hülyül a fent említett módon.
Hátha előkerül valaki okosabb, aki találkozott már hasonlóval és a megoldással isNálad:
Ha pl. benchmark alatt nagyon forró lesz, simán bekapcsolhat valami throttling, védekezésül. Az pedig hajlamos a tuning programokkal együtt beakadni. Ez feltehető.
A gyári paszta/hővezető cseréje egyáltalán nem baj, ha aki csinálja tudja, mit csinál. Nehéz elrontani, csak a hővezető pad legyen megfelelően magas, a paszta meg ne sok és rendes minőségű...Nálam jelenleg az afterburnerben ilyen beállításokkal megy (ami szürke az azért, mert csak játékra dugom rá a vga-t, egyébként igp-n fut). Tehát sem az extended, sem az unofficial overclock nincs beikszelve, mert folyamatos problémákat okoznak.
A "reset display mode on applying blabla" egyáltalán nem működik, ez is furcsa.
Ez már a friss konfig, régebben mindent kipipáltam, had' szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest