Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
bozont
üzenetére
Volt dual-x 270x-em de nem rezonált. A HD7850 is az volt igaz nem olyan kemény vastag műanyagból mint a 270x de azzal sem volt baj. Bár én is a Vapor-x-et pártolom jobban. Most is az van..... Bár nem a második genes a vapor hanem az első de nincs gond vele a 280x-en sem. Igen jól dolgozik

-
sunci_02
aktív tag
válasz
bozont
üzenetére
Nekem is már Tri-X van a 280x-en, de nem értem 3 hónapig használtam, most eladtam az egyik kedves fórumtársunknak és visszajelzett 2 nap után hogy zörög, búg stb.... eléggé idegesítő. Korrekt ember vagyok, utálom ha valakit átvernek, most tisztára úgy jön le, mint ha átvertem volna. A héten visszajön hozzám a kártya, beviszem a boltba. Csak azért vicces, hogy egy ~ 55.000Ft kártyán zörög valami 3,5 hónap után....
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 26
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Elektromos autók - motorok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest