- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
katt777 #51647 üzenetére
ÖRülök h mindíg én kerülök középpontba mégha nemis válaszolok neked:d De külön köszönet
Én tesztelem az összes kártyám..és akármennyit tuningolok sajnos a 7970 sem lett 290 x2 sem a 7870-am 7950...ahol szarul megy vmi ugyanugy szarul fog,ahol jól ott meg nemkell tuning..én ezt írtam...téma off. -
Pancsermeste
őstag
válasz
katt777 #51647 üzenetére
Persze, hogy emlékszem! Pl. ATT-ban sokat segítettél anno!
Egy megoldatlan problémám volt, melynek megoldására (akkor) nem jöttünk rá, már-már User errornak tűnt a dolog...
Gép indításakor automatikusan induló ATT gyakran nem ismerte fel a 3D-t. Kilépve, újraindítva a progit OK volt. 1 évembe tellett, mire rájöttem, hogy az asztali háttérképként beállított gif animáció 'hülyítette' meg. (mert XP-n még volt ilyen lehetőség, Win7 már nem eszik gif képet háttérként.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest