- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #51648 üzenetére
Na, az szép.
Egyébként számomra érdekes, amikor olyan userek, akik anno akár privátban is kerestek, hogy segítsek a problémáikat megoldani (mert anno is sok volt a "hülye user"-jellegű minősítés), ma hangosan kiabálnak, hogy soha nem volt AMD meghajtókkal semmi problémájuk. (Értelemszerűen itt nem ATT és AB + társaikra gondolok.)
BandiT85: Hát nálam nincs ilyen fül. Lehet, hogy csak MSI-nél? Tudsz egy képet küldeni? Sajnos Sapphire-nél a VRM neuralgikus pont, azoknak biztosan nem adnék több feszt, mert intenzív terhelés alatt akár 20°C-kal is a GPU-k fölé hevülnek (sokan ezt figyelmen kívül hagyják, aztán előbb-utóbb bekrepál a kártya), a ventik érzékelője meg az utóbbit figyeli.
Zsébernardo: Cipőt a cipőboltból, azaz ASUS kártyához ASUS drivert! Nem ref. design (pl. több fázis, gyári OC), ref. driver tehát okozhat ilyen hibát. Amikor ASUS kártyáim voltak, és a ref. meghajtók bármilyen hibát okoztak, az ASUS-okkal mindig, minden rendben volt, még ha lemaradásban voltak is. Én ugyan nem rejtem véka alá, ha valami hibát találok az AMD meghajtókban, de az ASUS (vagy éppen MSI, GB) esetében nem rögvest náluk keresném a "hibát".
Apollo_21: Hát az én XT-m befogja a 7950-et. 79x0 kártyáknál már jelentkezhet sávszél korlát. Elbeszélsz mellettem, mert én is éppen ezt írtam (ill. hogy pont határesetnél van értelme tuningnak), szóval nem érdemes vitázni.
Steve198310: Teszteltem Watch Dogs-ot, maxi grafikán Full HD-ben lag nélkül futott.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest