Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Na, az szép.
Egyébként számomra érdekes, amikor olyan userek, akik anno akár privátban is kerestek, hogy segítsek a problémáikat megoldani (mert anno is sok volt a "hülye user"-jellegű minősítés), ma hangosan kiabálnak, hogy soha nem volt AMD meghajtókkal semmi problémájuk. (Értelemszerűen itt nem ATT és AB + társaikra gondolok.)BandiT85: Hát nálam nincs ilyen fül. Lehet, hogy csak MSI-nél? Tudsz egy képet küldeni? Sajnos Sapphire-nél a VRM neuralgikus pont, azoknak biztosan nem adnék több feszt, mert intenzív terhelés alatt akár 20°C-kal is a GPU-k fölé hevülnek (sokan ezt figyelmen kívül hagyják, aztán előbb-utóbb bekrepál a kártya), a ventik érzékelője meg az utóbbit figyeli.
Zsébernardo: Cipőt a cipőboltból, azaz ASUS kártyához ASUS drivert! Nem ref. design (pl. több fázis, gyári OC), ref. driver tehát okozhat ilyen hibát. Amikor ASUS kártyáim voltak, és a ref. meghajtók bármilyen hibát okoztak, az ASUS-okkal mindig, minden rendben volt, még ha lemaradásban voltak is. Én ugyan nem rejtem véka alá, ha valami hibát találok az AMD meghajtókban, de az ASUS (vagy éppen MSI, GB) esetében nem rögvest náluk keresném a "hibát".
Apollo_21: Hát az én XT-m befogja a 7950-et. 79x0 kártyáknál már jelentkezhet sávszél korlát. Elbeszélsz mellettem, mert én is éppen ezt írtam (ill. hogy pont határesetnél van értelme tuningnak), szóval nem érdemes vitázni.

Steve198310: Teszteltem Watch Dogs-ot, maxi grafikán Full HD-ben lag nélkül futott.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként számomra érdekes, amikor olyan userek, akik anno akár privátban is kerestek, hogy segítsek a problémáikat megoldani (mert anno is sok volt a "hülye user"-jellegű minősítés), ma hangosan kiabálnak, hogy soha nem volt AMD meghajtókkal semmi problémájuk. (Értelemszerűen itt nem ATT és AB + társaikra gondolok.)