Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
and1ao
őstag
válasz
katt777
üzenetére
De az miért bug hogy ha kapsz egy új meghajtót gyorsul vele valamit ez még nem bug csak optimázatlanság, Az ha kidobál játék driver error leáll szétesik a kép stb igen oké ezt bugnak lehet nevezni de akkor én pl miért nem találkoztam ilyennel? Pedig ugye volt egy időszak amikor jó sokat turkáltam CCC-ben ATT-ben meg főleg marha sokat.
Nekem is voltak furcsa dolgok pl stream közben elkezdtem akadni laggolni arra is azt hittem driver probléma és kiderült a szerver szar. Ugyanígy voltam flashplayer is az összeomlott léptem nyomom friss rendszerrel is és kiderült hogy az is az adobe sara nem pedig a VGA driveré. -
Raidon
őstag
válasz
katt777
üzenetére
En ertem bizony nem lattam hogy kikuldtek... pedig elvileg ezt a papirt Lengyelorszagban keszitettek....
Azonban ezt a hibat nehezen eszleltem volna es fenykepeztem volna le!Ez miatt kuldtek vissza 2 szer is...
Bar az hogy 2D-ben hibazik nem tudom lehet e ez miatt...
Semmi papirt nem kaptam hogy megvontak a garim....
Mit irjak le?
Meg hova?
Valaszodat koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest