Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• z0l1ka

aktív tag

válasz Zigi #46583 üzenetére

így van, az alaplapon világít a led pirosan a vga mellett ,szépen végig ellenőrzi a processzort a ramot és a vga-t, ha valami nem oké ,akkor ott pirosan égve marad a led és ez most nálam a vga...
    De amúgy közben szét szedtem a tápot a kondikat megnéztem de nem találtam egyiken sem semmilyen puposodást ,persze ettől még lehet gyenge a táp is.
    Ott amit van a képen, azt akkor írta amikor Uefi-re állítottam a boot-olást ,.
    Az elemet vettem ki 5 percre áramtalanítás után ,majd vissza és ugye olyankor minden alapon lesz ,na úgy is próbálgattam és sajnos megbukott ott is..egyébként amivel próbáltam az is msi :D csak az HD5450-es 1GB GDDR3-as , de azzal próbáltam, előtte letöröltem a 14.2-es drivert majd restart..és beletettem a régit ,első indításra nem indult az se ,majd másodjára elindult .,aztán belépve gondolom leszedett valami illesztőprogit mert eleinte 800x600-as volt és utána már 1080p -be nyomta ,na lényeg hogy aztán utána csinálhattam vele bármint indítottam 6-7x is szépen boot-olt sőt még gyorsabbnak is éreztem a bootolási időt .,aztán próbálgattam úgy is hogy kikapcsoltam vártam 5-10 percet és bekapcsoltam és ezt még megcsináltam 2x ,aztán biosba is beléptem és "save restart" is úgy is simán bootolt ..szóval valami vagy a VGA-val van vagy a táppal.! Az előző lappal is volt ilyen ,az egy giga 970-es lap volt , itt is ha bekapcsoltam kimentem, aztán pár perc múlva mikor visszajöttem még akkor jött be a bios,tehát elindult sötét kép aztán ott várt egy darabig majd újraindult magától és aztán jó volt ..de én akkor azt hittem hogy win 8-cal van valami ,mert ott nem mindig csinálta sőt ritkábban is mint itt...jó lenne megtudni mi a fene csinálja..mert már 2ik napja ezzel vacakolok mert bosszant ,először alaplapra gondoltunk mivel azt cseréltem meg procit ,de aztán amikor másik kártyával meg jó volt akkor így kizártuk a lapot. :F
    hackeeeee
    boot sorrendet is próbáltam , most elvileg normál boot-on van

• hackeeeee

Jómunkásember

Ha nem uefi-s eszköz van elsődleges boot-ra állítva, akkor az nem segít?

Gondolok itt arra, hogy boot sorrendnél ne UEFI:HDD...stb legyen az első?

• Killer01

őstag

Nekem az jött le a vga led világít pirosan, figyelmetlenül olvastam...kösz a kiigazítást ( bár még mindig "jobb" mintha szétszedettem volna vele a tápot :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák