Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Sondi1986 #46382 üzenetére

Az OK-s. Nálam 1V-ra van állítva, Hwinfo szerint 0.964-en megy, ahogy a biztonságilag 1.11-re állított 1100MHz is csak 1.069 körül. Viszont ígyy is melegedne rendesen, 65°C-os GPU-hoz 100%-ra kellett tennem a hűtést, hogy a VRM-ek ne menjenek 90°C fölé.

babicsbalu: Lassabb lesz pár %-kal. Másik lapban?

nanus: Én még egyetlen ATI/AMD kártyát sem láttam, amelynél terhelés alatt ne lett volna legalább 15-20°C-kal magasabb a VRM-hőmérséklet, főleg 80°C-os GPU-nál, ahová egy alap CCC beállításnál fel sem melegedne. Szóval elméletileg nincs kizárva, de én kételkednék ezekben, főleg, ha gyárilag nincs ott hűtés (mint pl. Sapphire-ön). Fizikai hőmérés többet mondana.

Zsohi: A leghalkabb és leghatékonyabb hűtést én eddig a Gigabyte-on tapasztaltam (windforce 2).

hackeeeee: Futtass HwInfo-t, az pontosabb képet ad, de a 3D terhelésben AB sem szokott tévedni. Ha 2 GPU-d van, egy BI nem olyan halálosan megterhelő progi, hogy ne fordulhasson elő CPU-limit. De ha a procit feljebb tudod vinni, úgyis kiderül. Természetesen energiagazd. is befolyásolhatja a teljesítményt.

Új hozzászólás Aktív témák