Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
RMZ250
üzenetére
Szerintem iszonyat sok ember tolja még GTX4-5 szériával is. Na meg tipikusan azért itt a PH-n van ez az amd őrület csak szerintem.
Amúgy meg ATI már évek óta nincs, azért átnevezhették volna már AMD -re a steamesek. 2 magos procik aránya is magas. Látszik, hogy nem egy modern gamer comfiggal tolja a többség azért. -
BogyóBP
addikt
válasz
RMZ250
üzenetére
Mekkora állatság már hogy 100 fokos az Asus r9 270x tunin alatt...Különben is ott van hogy "higher is better", akkor most vagy a grafikon szar vagy az okostojás aki csinálta az rontotta el. BOCS RMZ nem neked akartam irni ezt, hanem úgy mindenkinek csak épp te voltál kéznél.

Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Borderlands 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 7
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest