Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz #77081088 #40399 üzenetére

Gyári beállításokkal, tuning nélkül meg 100°C-ig, GPU 80 fölé, szerintem az is sok, főleg a zaj ismeretében. 1V-ra levéve a feszt, és kicsit feljebb emelve a terhelt hűtést, a VRM-ek sem melegszenek 68°C fölé, EZt már elfogadható teljesítménynek tartom. Azt kevésbé, hogy nekem kell beállítanom, ha nem szeretném, hogy izzon a gépem. :(( GB hűtés, vagy amúgy nV kártya esetében nem fordult elő ilyen.
    A tuning egyébként a gyári alap 1.144V helyett 1.1V-on teljesen stabil, tehát még ez is takarékos beállítás. :DDD

kovsol: 40%-on nekem sem hangos. :P Csak játék közben ez elég szerény teljesítmény lenne. Az tény, hogy most nem HAF932-m van, de hátul 1 12cm, meg felül 2 12cm venti viszi ki a meleget a házból, és még a vinyóról sem megy oda.
    A pasztázásra nem tudok mit mondani, garos a kártya, nem szedem szét. Anno vettem egy HIS 3870-et, na, az porzott, amikor leszedtem a hűtést muszájból, mert "álló helyzetben" is forró volt. Elállhatott valahol nyáron egy 50°C-os raktárban pár hónapig.

Új hozzászólás Aktív témák