Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem arról van szó, hanem hogy egyesek lebutítják a grafikát a hálózati játékhoz, aztán szidják a lassú procit (+még a sok gamer). Toltam én hálós játékokat, egynél sem tapasztaltam fele sebességre lassulást, és akkor még mindig elég lenne a proci.
A grafika tehát továbbra sem igényli az izmos CPU-t.
RetepNyaraB: Na, erről van szó: nem CPU limit van. Arról nem is szólva, mire használják még a szerverek a user gépét (jó pénzért eladott, ingyenes erőforrás, stb), most már persze single módban is (steam és társai), csak az kevésbé észrevehető. Na jó, ez elég off, hagyjuk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 3
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest