- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #33810 üzenetére
Ja, értem. Halkan megjegyzem, az említett I7-es tuning 3675Mhz volt, amit a biztonsági tartalékokkal együtt közel olyan feszeken járattam, ami 4Ghz-hez kellett volna....
Ramok is kényelmes 1400-on a 4Ghz 1525MHz-ével szemben. Szóval én mindent megpróbáltam szvsz.... De ha látsz a módszeremben hibát, miután az összes elérhető tesztet leglább fél napig nyomattam rajta , hát ne tarsd magadban.
Én se ma kezdtem.
".A te kártyádat nyilván rendben felismeri, az enyémet meg nem, ennyi az egész."
Volt Sapphire 7870XT-m, és ment AB-vel a PL állítás, azért írtam. [link] De az akkori (február körüli) új bétában is volt, az már ráadásul kezelte a feszültségállítást is. Amúgy ha nincs ott neked a PL állítás, az valami driveres dolog lehet, de hogy mi, az egy jó kérdés.
A GPU-Z előfordul, hogy a valós GPU-fesz helyett a BIOS-beli alapfeszt írja, főleg ezeknél az LE kártyáknál. Mondjuk nálam még jól mutatta, legalábbis a 6.7 [link].
Én a HWiNFO sensor only módját tudnám neked ajánlani monitorozni, AB OSD-re is ki lehet tenni, és minden fontos paramétert monitoroz, megjelelölve az adatforrást (!!!) nagyon jó kis eszköz."Unoff módban semmilyen beállítást nem fogad el."
Ez mit jelent pontosan? Újraindítás megvolt miután bepipáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest