Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777
üzenetére
Mivel eléggé érdeklődő típus vagyok az új dolgok iránt, és a gépem fogyasztását is szeretem minimalizálni, így mindig kitüntetett figyelmet szenteltem a Virtu technikáinak. Emiatt elég jól ismerem a koncepciót, a megvalósítást, az összes elérhető prezentációt/techdoksit/whitepapert elolvastam, ami létezik. Így azért az túlzás, hogy azt állítod, fingom nincs róla. Valóban nem próbáltam ki, mert fontos a gépem stabilitása, és nincs 2-3 napnyi szabadidőm egy elrontott windózt helyrehozni egy esetlegesen félresikerült próba után.
Egyébként nem szidom én (és nem is szidtam), csak leírtam róla a véleményem, ami sajnos nem túl pozitív. Leírtam azt is, hogy nem próbáltam ki, de leírtam azt is, miért gondolom úgy. Szerintem ezek után egy felnőtt ember tudni fogja, hova tegye az infót.

Én örülök, hogy neked jó, de te is fogadd el az én álláspontom, hogy nekem meg nem tetszik, és user-félrevezetésnek tartom az FPS növekedést.
(#33550) juve600: Kicsit sok feszt kap, ami miatt úgy látom, eléggé melegszik is a drága. Mondjuk első ránézésre aggasztó, hogy nem látom HWiNFO-ban a chil vezérlő adatait, lehet ezen már valami más NYÁK-van, mint a többi Tahiti-LE alatt?
Alulfeszelni próbáltad, mondjuk a Logout [link] írásom alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vallás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alulfeszelni próbáltad, mondjuk a Logout