- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
válasz
janes1976 #18958 üzenetére
Gianninak már leadtam a rendelést az Asus-ra, de 50%-ra ígérte hogy lesz neki holnap.
A digitalker-ből is csak ígéret van rá.Holnap még rákérdezek a Focuscameránál is, köszi a tippet.
Ha egyik helyen sem lesz Asus, akkor sztem maradok a HIS-nél, ha nem mondtok róla rossz tapasztalatot. -
janes1976
őstag
válasz
janes1976 #18958 üzenetére
Az viszont a v2-es 55e-ért, igaz, csak rendelésre hozzák. A Digitalkert felhívtam kíváncsiságból és ott azt mondták, hogy egy hét és itt van, mindig szerda este adják le a megrendelést. Nézték a friss árlistát, a jövő hetibe is ennyiért van.
Mondom mi van ha nem v2-es. Azt mondta a muksó, hogy akkor nem veszem át, mert nem azt rendeltem. Tehát jön a futár, kibontod előtte, megnézed a dobozát, ha karmolásos átveszed, ha nem, akkor megmondod, hogy te nem ezt rendelted. De ha eszük van, akkor el se küldik, ha nem v2-es, hanem szólnak. Ennyi.
55-ért már a v2-es azért odab*sz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest