Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolti24e
csendes tag
válasz - = Zk = - #20149 üzenetére
Sziasztok 7850 saphiradeonhoz milyen drivert használnátok?
-
törölt tag
Hello!
Ma beléptem a 7850 userek klubjába!
Egy Sapphire HD 4850 Vapor-X-et váltott, mellesleg Hynix ramos, de az E5200 meg a 2 giga ram már biza kevés volt!
Most AM3+ köré építettem a gépet!
ASUS M5A97 R2.0
FX-6300
Sapphire HD 7850 2GB DUAL-X (elfelejtettem megnézni a ramot rajta, de gondolom Elpida)
8 Giga 1600mhz Corsair memória.
Most telepítem a BF3-at, kiváncsi vagyok 1680x1050 felbontás mellett multiban hány FPS-t tud produkálni High/Ultra-n! A régi géppel lowon 1280x800ba játszhatatlan volt. Na meg szedem a Crysis 3 MP-t is. -
->Raizen<-
veterán
Nem fogja kihajtani a procid a 7870 crossfire duòt.
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #20154 üzenetére
nem baj az....
beledobom, megnézem mit produkál BF3 ultraübermegabutálon és döntök, megtartom-e" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz odorgg #20156 üzenetére
7850-eseket tudtommal nem is fenyegette ez
vagy de?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
odorgg
addikt
válasz - = Zk = - #20157 üzenetére
Olvastam már itt 7850-et is, bár kb itt minden hibás VGA-ra azt mondják hogy BS, legyen az 7850 vagy 7870. Hivatalosan, valóban csak a 70-eseket érinti a hiba..
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
törölt tag
XFX dual fan 7870 ajánlott? Vergődöm rajta,mert most nagyon olcsóért mérik erre (149euró ),csak még azt nem tudom mihez lehetne vele kezdeni az 5850 em helyett,Mert játék az nuku ( bf3 meg teljesen érintetlenül hagy )
Dilemma a négyzeten,hogy érdemes e cserélni és hogy jön e konzolporton kívül bármi értelmes is középtávon? -
Jhonny06
veterán
Ahogy nézem, olyan 1200/5400 körül van a vége alapfeszen, 1250 gpu-n és 1400 memón is fagy, szinte egyből.
-
lecsokolbi
aktív tag
Hali
Nah akkor üdvözlöm magam a klubba
- Mindenki hazudik! -
-
papírzacsi
aktív tag
hellosztok.most vettem én is egy ilyet és ahhoz képest hogy nem hajtja ki rendesen a cpu-m,nagyon megvagyok vele elégedve.gtx570 után,nincs már melegem és még hallom a játékot is.
lecsokolbi: nem cserélünk,jobban csípem az asust.
[ Szerkesztve ]
rövid haj,hosszú ész:ez papírzacsi!22+22 régi piros. 634
-
Karesz2300
csendes tag
Sziasztok.
Hát az ideg megőőől!
Szóval vettem egy saphire 78501gb-os dual fanos oc kártyát és azt egy full hd-s tvre kötöttem hdmi kábelen keresztül.
A gond az, hog berakom pl bf3 ultrán 1920X1080 4vonalsimítással. fps 40-45 körűl mozog de vanna kisebb nagyobb akadások meg hirtelen fps csökkenés kb 20és alá is mondjuk csak pár másodpercig utána vissza áll a 40körülire.
Ha nincs vonal símitás akkor minden jó.
Mi lehet a baj? -
odorgg
addikt
válasz Karesz2300 #20165 üzenetére
Az 1Gb-os VGA, kifogy a Vramból azokkal a beállításokkal. 2Gb-osat kellett vólna venni, 1GB-al az élsimítást felejtsd el BF3-ban.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Remington
őstag
kevés a vram, nekem élsimítás nélkül is 1gb fölött eszik
(#20167) Zsolti24e vram gondod biztos nem lesz
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Gabesz25
tag
sziasztok,
hd7870-ről hdmi-vel továbbítom a képet az LCD TV-re. a képet át is viszi, viszont a hang nem megy át. ha azonban az alaplapi hdmi-vel küldöm a képet, akkor van hang is.
ötlet valakinek, hogy hogyan tudnám a dVGA+hdmi kombóval a hangot is továbbítani?köszi
-
csucsbicep
nagyúr
Igen, a vram keves. FHD-ra mar alap a 2GB.
-
Zsolti24e
csendes tag
válasz csucsbicep #20170 üzenetére
oksa akkor veszek holnap egy 2gb-osat
-
bombibmw
veterán
Csak úgy kíváncsiságból futtattam egy 3dmark11-et 1250/1350-en és lement rendben.
Ellenben a 2013-as meg már az első teszt közben fagyott 1200/1300-nál.
Akkor a hiba mégsem az én készülékemben van ezek szerint.
Viszont fura hangok kísérték a tesztet,mintha csak azt kérné:hagyjam már békén a pi...ba.
Szóval marad 24/7 1150/1250,nem akarom tönkrevágni.
Amúgy mi lehet ez a hang? -
-
TSanya
aktív tag
Nos, én is nekieresztettem a cuccot az új 3DMarknak:
Phenom II X4 960T@X6 1605T 3600Mhz+VTX3D 7870BlackA viszonylag gyenge processzor ellenére nem tűnik gyengének, vagy mégis?
-
Zsolti24e
csendes tag
Erről van valami vélemény black scree,vagy valami hiba.
VTX3D HD7870 2GB GDDR5 X-EDITION (VX7870 2GBD5-2DHX)
-
aya
addikt
Beszálltam egy Giga 7850 oc 2gb kártyával
Komoly kis cucc, a 6850 karimat cseréltem le rá.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Sondi1986
addikt
Jó hír a VTX3D black 7870-nek, a Powecolor 7870 MYST, Sappfire 7870 XT, Club 3d 7870 .... !!!
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Mondtam már, hogy ez a Catalyst egy rakás szar? Most nem tudom, hogy összeakad-e más programmal, de visszaállítja magát a magasabb órajelre, amiről direkt levettem, hogy nem crasheljen a játék.. AfterBurner elindítása után a +20% teljesítményt is visszaállítja 0-ra, stb.
-
zserbox
őstag
válasz csucsbicep #20187 üzenetére
csak én azt nem várom meg mert mindjárt eladom a sapphiret
-
Arkennys
addikt
Hát, lehet hogy kellene, bár igényfüggő. Full HD-ban nem szándékozok játszani, pénzileg is 1GB-osat tudtam eléggé olcsón, de újat szerezni, így nekem bőven jó lesz ez. Másik szempont, hogy ezt sem fogja teljesen kihasználni a proceszorom. Eléggé helyzet és körülményfüggő ez, kinek melyik a jó. Bár nekem is gyanítom, lesz pár év megint, mire bármi váltásra telik
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
TSanya
aktív tag
válasz Malibutomi #20190 üzenetére
FX 8320-ra fogok egyelőre.
-
kissz84
tag
Szervusztok klubtagok
Az msi elkezdet csúnya dolgokat művelni...
Kombustorral teszteltem hogy hátha ő a ludas de hát ő az:-/
Ahogy felkapcsolna 3D befagy pár kék halál de most már nem gyakori inkább csak igénybevételnél elkezd megállni újra indulni a gép. 13.2 driver van fent a 13.1 nél is ez a jelenség vagy talán még rosszabb.
Ötlet mit lehet vele csinálni? csak gariztatás a megoldás a megoldás?
Szép estét!Jobb tűzben égni mint húgyban ázni...
-
zserbox
őstag
---
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Én mondjuk úgy fest egy GTX 670OC -t beszerzek próbaként pár hét múlva, hogy milyen az NV
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
- = Zk = -
félisten
válasz kovsol #20199 üzenetére
igen? na akkor érdekel majd a véleményed!!! mindenképp (Y)
bf3 multi érdekelne leginkább....(#20201) =HG=
igen? az megeshet... nekem ~700 órám van már benne[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest