Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mex28
csendes tag
válasz
Tempileul
üzenetére
Próbáltad esetleg az asus 12.6 és 12.8-ra épülő drivereit? Letölthető az oldalukról. Nekem pl az ati oldaláról letöltött 12.6 és 12.8 valami miatt fel sem ment, de az asus-os igen. Most a 12.10 viszont működik rendesen, pedig a többivel Heroes 6 alatt voltak nekem is hibák.
-
mex28
csendes tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Köszi. Megpróbálom. Ami problémám volt az a Heroes 6-ban némi villódzás vsync ki és bekapcsolt állapotban is. Nagyon nem zavaró, szóval lehet, hogy nem érdemes emiatt kinlódni.

-
mex28
csendes tag
Ezt szerettem volna elkerülni, de ha nem lesz más megoldás maradok ennél. Annyi még, hogy a kártya ASUS, ahogy a profilomban is szerepel és a 12.6-os ASUS driver felmegy. Lehet várok addig, amig nem lesz újabb abból, ha nincs más ötlet.
Azért köszi.
-
mex28
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg van ötlete, hogy mit tegyek, ha fel akarom rakni a 12.8-as catalyst-ot?
Telepítés közben akármit csinálok azt mondja, hogy inf file not found és nem sikerül a telepítés. Amit próbáltam eddig: uninstall után registry-ből törlés, alap VGA driver visszaállítása és újraindítás után telepítés.
Köszi a segítséget előre is. -
mex28
csendes tag
Sziasztok. Nekem egy olyan gondom lenne, hogy nem tudom feltenni a 12.8-as catalyst-ot, mert azt írja "inf file not found". Próbáltam mindent leszedni, registry-ből törölni, visszaállítani alap driver-t és még régebbit is feltenni és arra rá telepíteni, de nem megy. Win 7-re ASUS 7870 TOP-ra próbálom feltenni a csomagot. Van esetleg valakinek tippja hogyan lehetne feltenni, hogy mi a gond?
-
mex28
csendes tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
GPU-Z-vel is néztem és ott is 1000 / 1200 volt.
@zolika010: én használok DVI - VGA átalakítót TV-vel való összekötéshez és nincs vele gond, működik.
-
mex28
csendes tag
Sziasztok! Beléptem én is a klubba egy ASUS 7870 Direct CU II TOP V2 kártyával és mindjárt fel is merült egy kérdés. A kártya hátoldalán lévő cimke alapján a kártya "hd 7870-dc2tg-2gd5-v2", amit diablo III edition-ösként vettem. Ennek alapórajele elvileg 1100 / 1250, azonban nálam a catalystot feldobva 1000 / 1200-ra lőtte be magát. Ez mitől lehet?
Tuninggal megy persze többet, de azért fura, hogy az alap órajel a sima 7870-é. Van esetleg ezeken valami bios switch, vagy turbo gomb?Láttam még, hogy felmerült a kérdés fentebb, hogy 7870-nél lehet-e 1.25V-nél többet adni. Ennél a kártyánál megy 1.3-ig az állítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- bambano: Bambanő háza tája
- Vicces képek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest