Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Nekem 3,2-es a procim de 4 szál terhelésekor felugrik 3,4-re 2 szál terhelésekor az a két mag felmegy 3,6 ghz-re. A TDP határain belül dinamikus az órajel vezérlés. A manuális tuningnál ugye érdemes offolni a turbót és úgy tuningolni. A szorzót lehet rendesen k-s prociknál emelni.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Feltettem az új Drivert és sokkal folyékonyabb a Crysis 3 1080p, Ultra High minden, 16AF, 0AA.
Kipróbáltam az Action! progit és tökéletesen akadás nélkül vette fel a játékot 1080p-be, míg az MSI AB még 720p-mél is szaggatott.
Aki használja az Action!-t, 30 nap trial után mit csinált vele?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
Problémám a következő:
Felraktam az Msi afterburner és HWinfo64. progit kíváncsiságból. Az Msi afterburner tökéletesen működik, de ha elindítom HWinfo64.-et a játékok nem indulnak el (cryisis 2-3, Witcher2) csak fekete képernyő van, billentyűre nem reagál semmit.... se kilépés se feladatütemező.... marad a bekapcs gomb hosszan nyomva.....Gabi
-
Jhonny06
veterán
válasz Montesantos #19153 üzenetére
Sapphire?
-
miresz
veterán
válasz Montesantos #19153 üzenetére
Igen ez nálam is van mikor fut a HWinfo. Valami bug,de nem jöttem rá még én sem,hogy mi.
Szerk: Hmmm,és ugyan olyan kártyánk is van.... akkor szerintem valamelyik szenzor nem kompatibilis a HWinfo-val. Amúgy is lassan olvassa be a szenzorokat.
Sajnos nem tudok én sem más programot.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz Montesantos #19157 üzenetére
Nekem probléma mentes a monitorozás giga 7870 ocval.
-
daveoff
veterán
Van a HWinfo-nak egy beta verziója, esetleg próbáljátok ki azt!
Latest Beta v4.11-1847[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
ETOM
addikt
aida64-t belehet állítani, hogy kiirja
-
Malibutomi
nagyúr
Na felraktam a beta4-et, simábbnak tűnnek vele a dolgok, bár FC3 elsőre úgy befagyott hogy csak na.
-
Sondi1986
addikt
Jéééé mit találtam: SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOST Az iponon 65k
-
Sondi1986
addikt
válasz fenergie84 #19169 üzenetére
Megbízható mert nem a 7870-es nyákjára épül hanem a 7950-en csücsül.
De a hűtője a 7870 van rajta. -
Sondi1986
addikt
válasz fenergie84 #19171 üzenetére
Hát a hűtője jóval csendesebb és hűvösebb is a TUL termékeinél.
-
miresz
veterán
Nah,hát ezek után sem leszek Crysis fan az biztos. Maga a játék grafikája nem rossz,de láttam már szebbet is.Viszont elég jól optimalizált. Nagyon szépen gördülékenyen fut. Nincs mikrolag,akadás,fps drop,semmi. Ez tetszik.
Beállítások:
Driver Catalyst 13.2b4Ezekkel a beállításokkal fix 50-60Fps-el fut,a proci kihasználtság nem ment 30%-nál feljebb.
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz fenergie84 #19171 üzenetére
Az biztos es pont a hutes az egyik "gondja"a tobbi LE-nek.
-
banderasz77
addikt
válasz csucsbicep #19174 üzenetére
Biztató ez a dolog, de a Boost-ot ki lehet belőle lőni valahogy? Mint a 7950-nél? Ott sokan szívnak miatta...
-
fenergie84
addikt
válasz csucsbicep #19174 üzenetére
Én is így látom, ha most kellene VGA-t vennem, akkor ezt a sapphire-t venném
az asus 2e-el volt olcsóbb, mint ez -
Attix82
addikt
Crysis 3 Driver 13.2 VS 13.2 Beta 4
Nem 7870 de a változás látható.
-
- = Zk = -
félisten
hát ez kész
öcsémnek itthagytam a gépet, nyúzza.... 3 kört folyamatban kibírt a gép. vége az utolsó körnek, leültem ide, kiakartam lépni az adott gémbül, ráklikk h Quit, erre feketeképernyő, és ennyi. hang nem ragadt be
vicc....
na mindegy, holnap leadom ezt a szart... X hetem van átgondolni, mi legyen az AMD vga sorsa nálam... lenet ideje kipróbálni "ismát" egy Zöldet... hm. de hát az nem olcsó, ugyebár..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Beretvás
veterán
válasz - = Zk = - #19180 üzenetére
Neee menj át a sötéééét oldalra nem jó az neked sem meg a pénztárcádnak sem... Helyedben én előszür fejem verném a falba majd utána túladnék a sapphire-on és szereznék egy asust/ref-et vagy valami nem bs es amd-t..
-
csucsbicep
nagyúr
Nekem még GW460GS-em BS-ezett, amikor volt az NV driver mizéria. Ilyen idegesítő hibát nem kívánok senkinek sem.. a helyedben már hajítottam volna ki a gépből.
-
- = Zk = -
félisten
válasz csucsbicep #19182 üzenetére
foggal körömmel, tudod... fogom a pénzt ahol tudom. hát itt az eredménye
(#19181) Razer6666
megmondom a frankót, ha ugyanilyen típust szereznek, nem a DualX-et, akkor megtartom. ellenkező esetbem 660Ti csere van/lesz kilátásban[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gippo
senior tag
Na meghúztam kicsit a 3570k-t (4,6ghz ) és így nagyon szépen fut a crysis 3 beta - nincs már idegesítő fps drop. Bár még egyáltalán nem stabil, ki is fagyott a játék pár perc után... most tesztelgetem, hátha - a végén lehet inkább visszaugrok 4,5-re
-
Gippo
senior tag
-
odorgg
addikt
Már csak arra lennék kiváncsi, hogy CF esetén is hoz e javulást az új driver, a mikrolaggok terén?
Ha valakinek van CF-e, ossza meg a tapasztalatokat pls, mert pár hónapja azért offoltam a 7850 CF-et, mert borzalmassan mikrolaggos vólt nálam a BF3. Crysis 3-ban pedig az egér laggol mint a barom 13.1-el. Mindgyárt leszedem az új betát, kiváncsi leszek megoldja eOrigin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
odorgg
addikt
2013-02-02 06:28:35 - Crysis 3 MP Open Beta
Frames: 8527 - Time: 114312ms - Avg: 74.594 - Min: 50 - Max: 1001920-ban high--on 1100-as 7850-el, AA off, nem is rossz. Bár minimális egér laggolás még mindíg van, de fura is lenne beta játék, beta driverrel, hiba mentessen.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
miresz
veterán
Fent van nálad az Afterburner?
-
Jhonny06
veterán
fszom
Milyen alternatíva után nézel? 660Ti?
-
janes1976
őstag
válasz banderasz77 #19193 üzenetére
Nézz már át légyszi a Milyen videokártyát topicba. Most foglalkozunk a Tahiti LE-vel.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
fenergie84
addikt
Az Asus sokunknak bevált, bár 56e még nem láttam sehol
A másikat még nem próbálta senki, én, mint már írtam 63e vettem iponból az Asus-t, ha most kellene venni a Sapphire XT boost-ot venném -
csucsbicep
nagyúr
Szerintem ilyen árak mellett az Asus jobb választás.
-
echterion
nagyúr
válasz odorgg #19190 üzenetére
Nálam ugyanezzel a beállítással (1080p + high + AA off), csak 1050-es gpu + 1300-as ram mellett a minimum fps 20, a maximum 99, az átlag meg 57. De maga a játék nem bejön, nem csipázom az fps multikat.
Mod: Ja, és a CPU kihasználtság olyan 70-80% között mozgott átlagosan, a maximum 97% volt.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest