- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb driver szerintetek Gigabyte HD7790 1GB alá?
[link]
Catalyst vagy a Beta? Indoklásnak is örülnék. -
starpeter
senior tag
Gigabyte PCIe R779OC-1GD
-
starpeter
senior tag
Sziasztok
Melyik az legjobb driver win 7 ultimate 64bit alá. (Gigabyte HD7790 1GB)
Illetve mennyi különbség van egy gyári Cd lévő driver és egy netről letöltött vadi új driver között?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #18387 üzenetére
Én értem mire gondolsz ,de én szerintem most egy HD7770-es szintjén van a karim.
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #18380 üzenetére
Én nem 60fps akarok ,hanem fix fps-t. Szeretném ,ha nem ingadozna 60-ról 40-re. Felőlem ,akkor lehet 30fps ,de az fix legyen (persze néha lemehet ,de ne olyan sűrűn)
Nem akarok intelt ,mert rohadt drágák azok.
-
starpeter
senior tag
Eredmény:
-
starpeter
senior tag
válasz
Alister71 #18274 üzenetére
Szia
Lefuttattam egy benchmark tesztet és ezt a hiba üzenetet dobta ki.
Workload Single init returned error message: DXGI call IDXGISwapChain::SetFullscreenState failed:
The requested functionality is not supported by the device or the driver.
DXGI_ERROR_NOT_CURRENTLY_AVAILABLE
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet elkerülni az FPS droppokat némely játéknál.
Állítólag Load Line Calibration-nel lehet ,de azt sem tudom mi az
Esetleg tudtok tippeket adni? Nekem nem több FPS kell hanem ,hogy ne elkerüljem az FPS droppokat. -
starpeter
senior tag
Köszönöm a segítségeteket, írok ,ha lesz eredmény
-
starpeter
senior tag
válasz
Darko_addict #18207 üzenetére
igen ,mert sajnos win 8.1-et használok és sokszor előfordul az ,hogy pl: a far cry 3 néha beszaggat mediumon ,pedig nem kéne neki
-
starpeter
senior tag
Sziasztok.
Van egy kis problémám.
Feltettem, aktiváltam a win.8.1 pro 64bites verzióját és feltettem a Radeon HD7790 legfrissebb driverét
+ az alaplap,CPU.... legfrissebb drivereket stb. stb.
És az a gondom ,hogy feltettem a Far Cry 3 nevű játékot és szépen megy Highon 1280*1024 v-sync-el 60FPS-el és az a gondom ,hogy a játékban néha FPS DROPPOK vannak ,ami windows 7 ultimate 64 bitnél nem fordultak elő. Viszont még az a gondom a win 8.1-el ,hogy amikor újra indítottam a gépemet a gép maga ment a de a monitor nem adott képet (gyanakszom a videó kártyára) egyébként a videó kártya teljesen új (Gigabyte HD7790 1GB)Mi lehet a probléma?
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #18130 üzenetére
Nem tettem még újra ,mert nem volt időm rá ,de beszámolok amint feltettem a win 8-at.
-
starpeter
senior tag
válasz
dragonfx #18109 üzenetére
Újra teszem ,akkor de az osztálytársamnak van egy tök ugyan ilyen gépe mint nekem és win 8.1-et használ és nem panaszkodik, azt mondta ,hogy 10FPS különbség van a win 7 és a win 8.1 között
Egyébként azt még mindig nem értem amikor a Pro Evolution Soccer 2014-nél később reagál a billenyűzetre.
Régen nem volt ilyen a GTS450-nél.SZERK:
Szeretném nagyon tudni ,hogy akkor most melyik a jobb a win 7 vagy a win 8.1 a HD7790-hez? -
starpeter
senior tag
Mind 1
Amúgy sejtettem ,hogy lesz bibi ,de már amúgy is felakarom tenni a win 8.1-et.Köszönöm a segítségeteket!
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #18092 üzenetére
Nem töröltem ,de nem is tudom ,hogy kéne, illetve látom ,hogy a vezérlőpultban van rengeteg NV driver ,de nem merem mindent letörölni ,mert félek ,hogy valami köze van a hanghoz,nethez vagy bármihez is.
Cirrme
PCi 3.0 x16 @ x.1.1.1 + van valami kérdő jel mellette -
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy Hd7790-es karit és nem vagyok annyira megelégedve vele. (Régebben egy 450GTS-em volt)
1. PES 2014 (későn reagál a billentyűzetre) régebben nem volt ilyen
2. A Far Cry 3-nál nem tapasztaltam gyorsulást.
3. Tomb Rider 2013-nál sem.13.11-es beta driverem van.
Tudtok tippeket adni?
-
starpeter
senior tag
Sziasztok
Milyen drivert telepítsek fel hd7790 alá? (win 7-em van)
Csak egy linket kérnék -
starpeter
senior tag
válasz
Darko_addict #17776 üzenetére
Szia
Szerinted egy AMD Athlon 740 X4 3,2GHZ-s proci mellett jobban teljesítene a HD7790?
-
starpeter
senior tag
Elnézést kérek!
Én egy monitort vennék 19-ért nem egy HD7790 (félrenéztem valamit)
Amúgy 28-ért láttam egyet -
starpeter
senior tag
válasz
Steelmanus #17525 üzenetére
Most egy 450gts karim van amúgy.
-
starpeter
senior tag
válasz
Steelmanus #17523 üzenetére
Asrock FM2A55M-DGS
Második lépés a kártya lenne. De egyébként ,eladnám a mostanit 17-ért és vennék egyet 19-ért (2k nem vág földhöz)
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
(Én már írtam ide) Szeretnék majd venni egy HD7790-es karit és azt mondtátok ,hogy ha veszek egy új monitort (nagyobb felbontásút akkor kihasználja a kártya erejét) Nos ezt cáfolják a "Milyen monitort vegyek" topickban.
Kérdezném ,hogy mennyire érdemes nekem új monitort vennem? (most egy 1280*1024-es felbontású van) -
starpeter
senior tag
válasz
Grave_444 #17019 üzenetére
najó elősször vga-t veszek és beszámolok neked MSI Afterburnerrel a százalékról. Ha 90% felett van .akkor nem veszek új monitort ,mert minek
"Vigyázat!!!!! i5-öm van és nincs kihajtva a HD7770
Na, majd egyszer, ha lesz egy K-s procim."
Miért nincs kihajtva? Az I5-ös proci az nagyon jó, annak ki kéne hajtania ,vagy nem? 94%-on van az NFS-nél. Az jó, nem? -
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #17014 üzenetére
Ezt nem értem.
"Ehhez képest az, hogy mondjuk 35 helyett 30 fps van nem egy nagy érvágás szerintem." -
starpeter
senior tag
válasz
Grave_444 #17013 üzenetére
Oh, köszi így sokkal jobban megértettem, de komolyan
Akkor azt fogom csinálni ,hogy megveszem te álltalad ajánlott vga-t és gyűjtögetek és veszek egy (nem tudom milyen monitort)
De azért ,ha nyílván lesz egy jobb monitorom ,akkor nyílván több FPS kell ,hogy legyen ,mert azt mondtad ,hogy a vga sok helyen 60-80% fog járni ,TEHÁT ha veszek egy új moncsit ,akkor több FPS lesz meg nagyobb százalék lesz a vga-nal. Igazam van?TaylorXII: Honnan veszed ,hogy lesz az 70%-80%?
-
starpeter
senior tag
válasz
Stonerice #17009 üzenetére
Najó most már csak annyit mondjatok ,hogy a monitornak mi köze a a HD 7790 teljesítményéhez?
Én ,úgy tudtam ,hogy ha egy játékot minnél kissebb felbontásban játszom akkor gyorsabb
És ,ha minnél nagyobb annál lassabb. Miért kéne nekem nagyobb felbontás ,amikor nekem teljesen megfelel a vacak 1280*1024djdaniel: Ismerem a programot. Mit csináljak vele?
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #17006 üzenetére
Meg se próbálod? -
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #17001 üzenetére
Ezt most nem értem
Nem értem még mindig ezt a monitoros cuccotKi lett töltve
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #16996 üzenetére
Akkor nem kell monitort vennem?
Szerk: Ez a mániám
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #16994 üzenetére
Hogy érted ,hogy nem értesz egyet?
-
starpeter
senior tag
Azt mondják egyesek ,hogy az AMD karikanak problémás a driverja. Ez igaz? Nektek volt problémátok driver szempontjából?
-
starpeter
senior tag
válasz
Grave_444 #16979 üzenetére
Értem. Szóval ,akkor nekem HDMI-s 1680*1050 22"-os monitro kell ,mert ez tudja kihajtani szépen a HD 7790. Ugye? JA és 20k felé nem megyek
Még egy kérdés. HA megvenném a HD 7790-t ,akkor a jelenlegi monitrommal mit produkálna? FPS-ekre lennék kíváncsi. Illetve a procimmal mihez kezdjek?
-
starpeter
senior tag
válasz
bozont #16959 üzenetére
Húzzam fel a procimat 3,4GHZ-ről 4GHZ-re? És ha túl melegszik? vagy netán bekrepál?
Gyári hűtőm van. És azt ,hogy érted ,hogy ezzel a procival nem tudom a maxot kihozni? Ezt nem értem.Stonerice
FM2-es alaplapom van. De még mindig nem vagyok tisztában ,hogy milyen VGA-t vegyek. Én nagyon szerettem volna 7790-t ,mert az ugye bár jobb és én igazából nem ultrán játszanék ,csak egy egyszerű mediumon ,ahol legalább meg van a 60FPS
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari