Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
DonDennis
üzenetére
Hello én az ASUS -t ajánlani tudom ugyan nincs 6990 em hanem 2008 ban vettem egy EAH4850 1Gb ot de agyon húzva 780mhz -n kotyog (alap órajel 625) és hiba nélkül megy plusz vizes hűtésem van 60 fok föl nem megy
Asust csak ajánlani tudom sajnos gigabytről nem tudok mondani semmit mert még nem volt olyanom de nem hallottam azokról se rosszat! 
-
zack
nagyúr
válasz
DonDennis
üzenetére
Én az Asus-t venném drágábban. Egy 6990-et nem fél évre veszel, és fontos a minőség.
A VTX a Sapphire kissé "elolcsózott" változata, azért is nyomott az ára a többi gyártóhoz képest. Nem ajánlom, pont ezért. A Sapphire elvileg az első számú gyártó, de mint itt is, mindenhol vannak hibás példányok. Amióta AMD-m van, ha tehetem Sapphire-t veszek, és még sosem csalódtam. Most 6950 CrossFire ami Sapphire, előtte 4870 X2 ami Sapphire, és korábban is sok Sapphire kártyám volt. Egyikkel sem volt soha semmi gond.
Te valószínű kifogtad, de egy Asus kártyával nem járnál rosszul az biztos. Igazából volt nem túl régen 6990 a PH-n ami Asus volt és ment vissza gariba. Előfordulnak gyártótól függetlenül is hibák, de a VTX-ről lebeszélnélek.
-
Atos23
senior tag
válasz
DonDennis
üzenetére
Ha meri vallalni a 3 ev garit, akkor valoszinuleg bizik a sajat termekeben. Ha 1-2 eves garos cucc, ne vedd meg sztem.
A Sapphireok eddig nekem is mind meghaltak, egy sem elte tul jelentosen a garanciat, pedig minden tuning nelkul, tobbnyire netezos gepben mentek. Ezert van arra is csak 2 ev gar

Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Witcher topik
- Battlefield 6
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Asust csak ajánlani tudom sajnos gigabytről nem tudok mondani semmit mert még nem volt olyanom de nem hallottam azokról se rosszat!