- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magamra, adták hozzá ezt a kis potmétert kétoldalú ragasztóval és hosszú kábellel. A ház hátulján vannak ilyen kerek lyukak vízhűtéshez, ott kivezettem, és a hátlapra ráragasztottam.
A fotón jobbfenn látszik is, még ragasztás meg igazítás előtt.
B) alternatíva ami eszembe jutott a ház potméterére kötés, de ahhoz le kellett volna vennem a hátlapot, meg varázsolni. Talán majd máskor.
-
opti06
aktív tag
szerintem új táp is lesz belőle, de addig nem keresek tápot míg nincs még egy ugyanilyen kártya, elméletben ha minden alapon megy simán vinné de eléggé maxon lenne járatva hosszú távon tuti nem tesz jót neki, csak az a helyzet max használtan fogok ilyen kártyát találni, de most még azt se hirdet senki
táp meg van tonnaszám -
opti06
aktív tag
az a baj ár/teljesítménybe jóval jobban jönnék ki 2 5850-el,
pl egyel lejjebb is mondják 6970-et, DE! árban több lenne, teljesítményben meg kevesebb mint cf-be 5850, valószínűleg ha tudok szerezni msi 5850-et akkor cf-be az lesz és cserélem tápot, egyébként nem tudom mennyit eszik prociegyébként c2 140w tpd-vel, de fogyasztásmérővel 340W az egész gép ha minden 100%-on megy (ebből - a táp hatásfoka 16-17% kb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest