Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Insolent #6199 üzenetére
85Hz-en hasznalom pont, szoval nincs
Kiveve Crysis alatt, de az a jatek meg hidegen hagy, kiprobalni tettem fel, nem sokat idozott nalamCsikozodas tapasztalatok:
Par honapja megvan az 5850-em (MSI), egy jo kapcsolatomnak hala meg a legnagyobb hiany kozepen is szinte azonnal hozzajutottam. A csikozodas azonnal jelentkezett, linux alatt is, nyilvan driver vagy hardver hiba (kulfoldi forumok feszultseg bajokat emlegetnek, ha itt is felmerult mar, bocsi, jo sok hozzaszolas, nem olvastam at)
Rendszeressege heti-ketheti 1 fagyas, es semmi jele nincs annak, hogy ez az allapot romlana. Igaz a heten 2x is elojott, de elotte vagy 2 hetig semmi, pedig most az unnepek alatt azert hasznaltam rendesen. Ezt a gyakorisagot en el tudom viselni, bizok kesobb bios vagy driver fixben. Mondom semmilyen romlast nem tapasztalok, de 3 ev gari ved, babralni nem fogok vele, meg tuning sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest