- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dealer95 #29846 üzenetére
"És nem tűnik fel, hogy aki váltott, az nem bánta meg?"
Szerintem itt arról van szó, hogy aki váltott, az azért váltott, mert szüksége volt gyorsabb kártyára. Azzal meg hogy ajánlgatja, csak a saját lelkét nyugtatja, hogy igen, jó befektetés volt.
Ellenben, aki olyan játékokkal játszik, amiknek nem kell 1800MB VRAM, és jól futnak neki, az ugyan minek váltson?
Ha ahogy állítod 30%-al gyorsabb, akkor azért nem az év üzlete, hogy ráfizetsz +60%-ot 30% javulásra...
Az 1GB-ost felejtsük el, kár vele foglalkozni szvsz.Én nem váltottam, és én se bántam meg.
Majd váltok, ha vagy nagyobb teljesítményt kapok a ráfizetésért, vagy már ha nagyon kevésnek érzem az 5850-et, de szerencsére még egyik se áll fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest