Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Remus389 #26252 üzenetére
De már megint visszatérünk a spórolásodhoz meg az ár érték arányhoz, meg a relatív tuningképességhez. Ezeket én mind lenemérdeklem! Ha kell valami, veszek egy nagy levegőt és megveszem! Persze az adott árkategóriában (amennyit rá akarok szánni) nyilván számít az ár/érték arány, de az 5870 és 50 két különböző kategóriában induló versenyző (volt valaha, és talán még mindig)
-
laca000
őstag
válasz
Remus389 #26252 üzenetére
Tudod, nem vennék 5850-et "olcsón", és azért nem mert a sok tuning-betyár már rég leélte azt az általa széttuningolt kártyát!
Semmi értelme, eleve lerövidül az élettartam!
Kompromisszumot pedig én nem ismerek, és ha éhen döglök is 5870-et veszek, amit nem kell húzogatni semerre, sehová!
Azaz van persze, ha valakinek nincs rá elegendő keret.
De arról nem én tehetek.
Az "értelmesebb dolog" kategóriát meg hagyjuk, ha 20 deka parízert kívánok én is azt veszek, nem pármai sonkát
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest