- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
yodamastah #16527 üzenetére
Én azért próbálkoznék tuningolatlan procival/rammal/VGA-val is.... Illetve az energiatakarékos funkciók (alaplapiak) kikapcsolásával....
-
Karex
senior tag
válasz
yodamastah #16527 üzenetére
Hmm...
Szóval nálad csak grey hiba? Én úgy vettem észre, hogy mindig az utolsó képkocka színvilágában fagy meg a kép.
Ezért a vramra gyanakodtam egy ideig, de ez a szemétláda szintetikus tesztekben sosem hibázik... Furmark, vga memory stress test bármeddig bírja.
Annyi, hogy az eyefinityt nem használom, viszont én is próbáltam más komponensekkel, sőt más gépben is, már vga bios csere is volt, de a hiba maradt.
Sapphire már hülyének néz (általuk ajánlott bios update után...) és azt mondja biztos nagyobb táp kell...Neked azért az eyefinity és a tuning elég gyanús, de nekem azok nélkül is csinálja. Na meg a restart után is hanyattesik ugyanúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen routert?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ RX 6700 XT 12GB
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest