- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
A tesztek némileg ellentmondóak: link Link link
de a kártya hivatalosan max 300W-ot fogyaszt és ezt mind a 12V-os ágról, valamint a CPU is a 12V-ot terheli, szóval ha a tápegységed 12V-on kevesebb mint 400W-ot ad le, akkor a válasz egyértelműen nem!De nem érdemes ennyire kicentizni, úgyhogy javasolt egy olyan minőségi tápegység beszerzése ami a 12V-os ágon lead legalább 500W-ot és akkor hosszútávon sem lesz gond.
"De azért nem olyan nagy arra az esély, hogy játék közben felrobbanjon?"
Nem fog felrobbanni, egész egyszerűen lekapcsol, de ha valamilyen csoda folytán még sem kapcsolna le akkor is iszonyatosan melegedni és zúgni fog, annak a tápnak szerintem túl nagy terhelést jelent egy 5970.
Én -egy teszt erejéig- próbáltam egy 550W-os Chieftech táppal 4890-4850 CF-et, 10 percig ment, aztán kikapcsoltam mert nagyon melegedett a táp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest