- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
én is ezt gondoltam, meglesem furmarkkal, és semmi... hát mondom ez érdekes... az 1/4-es elcsúszás winfosnál volt, és wow töltőképernyőn, de wow futott vele nem csúszkált. Viszont meghúzva a Settlers 7 elindult, de sötét képernyővel. Windows betöltésekor, mintha az alsó 1/4-e a képernyőnek fekete homályos vibrálás lenne, ami megintcsak furcsa, és eltűnik amikor windows betölt. érdekes dolgok ezek. Bárkivel beszéltem nem tudtam rájönni mi lehet. Mondom mindent megpróbáltam két hétig bírtam, tegnap feladtam, visszavittem, meglássuk mit mondanak. Mindenképp jelezni fogok, ha rájöttek, hogy mi a gond, de sztem új karit küldenek, legalábbis remélem. Másik, a Te kártyáddal semmi gond és az őrületbe kergetted... szal ez is vicces azért, hogy mák kell a minőséghez, vagy nem tom, hogy van ez.
Gratula hozzá! Mákos!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest