Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
Karib: nem akartok valami átfogó processzor hőmérsékelt / paszta minőség / hűtőborda tesztet csinálni? Nem tom, hogy a hőmérő állásán csak én voltam-e ennyire megilletődve.
XP végeredmény: 48(53) fok, ezüst paszta. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Eredmények:
ugye indultam az 1200(266)-os TB-vel. ez volt úgy 58 alap / 62-63 terheléssel. Fémoxid paszta.
Kicsit több pasztát tettem rá és levettem a feszültséget 1.6-ra (1.64 mért) így a hőmérséklet akér 49-50 fokig is lement. terhelve + 5-10.
Megvettem az XP1600-ast, hogy az majd hidegebb lesz. Ehhez képest első induláskor 65 fok volt és emelkedett. ---> sima szilikonzsír volt rajta.
Végül rászántam magam és vettem ezüst pasztát, épp a kellő mennyiséget elhelyeztem a mag tetején, a feszültséget 1.675-re állítottam (1.7 mért) most 48 fok alapon és 53 fok terhelve (CounterStrike). Ezzel már elégedett vagyok, talán a feszültséget egy picit még lehetne csökkenteni, az mondjuk max -2 fok.
Nagyon fontos állítólag, hogy a hőmérő az olyannyira odanyomódik a proc alljához, hogy ha csak simán beteszem a foglalatba, akkor a hőmérő nem engedi beleesni, úgy kell "belepaszírozni".
Ge.
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- eGPU tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi