Hirdetés

Aktív témák

• BadGe

aktív tag

Karib: nem akartok valami átfogó processzor hőmérsékelt / paszta minőség / hűtőborda tesztet csinálni? Nem tom, hogy a hőmérő állásán csak én voltam-e ennyire megilletődve.

XP végeredmény: 48(53) fok, ezüst paszta. Köszönöm a segítséget mindenkinek!

Eredmények:

ugye indultam az 1200(266)-os TB-vel. ez volt úgy 58 alap / 62-63 terheléssel. Fémoxid paszta.

Kicsit több pasztát tettem rá és levettem a feszültséget 1.6-ra (1.64 mért) így a hőmérséklet akér 49-50 fokig is lement. terhelve + 5-10.

Megvettem az XP1600-ast, hogy az majd hidegebb lesz. Ehhez képest első induláskor 65 fok volt és emelkedett. ---> sima szilikonzsír volt rajta.

Végül rászántam magam és vettem ezüst pasztát, épp a kellő mennyiséget elhelyeztem a mag tetején, a feszültséget 1.675-re állítottam (1.7 mért) most 48 fok alapon és 53 fok terhelve (CounterStrike). Ezzel már elégedett vagyok, talán a feszültséget egy picit még lehetne csökkenteni, az mondjuk max -2 fok.

Nagyon fontos állítólag, hogy a hőmérő az olyannyira odanyomódik a proc alljához, hogy ha csak simán beteszem a foglalatba, akkor a hőmérő nem engedi beleesni, úgy kell "belepaszírozni".

Ge.

Aktív témák