Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    Nah, tolom a shadow warrior 2-t...
    Töltési idő rettenetesen sok, SSD-n van, 16 GB ram, el nem tudom képzelni mi lehet vmi régi gépen.
    Grafika, animációk rendben vannak, nagy glitchek nem voltak. Pár helyen "terelik" az embert, néha tetőre vagy sziklára nem lehet felugrani, mintha magas lenne, máskor meg magasabb helyre is simán, ahol nincs jelentősége.Hangok so-so, néha bajos, de ez lehet, h nálam csak vmiért.
    A pályák elsőre elég jók, viszont sokadjára... Továbbra is hiányzik a változatosság. Sok küldinél a pálya ua., csak másik irányból kell menni...

    Ismétlem magam: ha én játékot fejlesztenék, akkor megkeresnék ifjú titán grafikusokat, építészeket. Tervezzenek, rajzoljanak. Legyen 5 helyett 30 féle kunyhó, 50 ajtó, 200 pad, szék, etc. A városi pályák halálosan unalmasak.

    Játékmenet elég jó, sok a rombolható dolog és a loot láda, talán túlságosan is, jobb, lenne, ha inkább az dropokból lehetne fejleszteni. Néha fura, h jakuzák és démonok egymás mellett ránk várnak... meg ilyesmi. Kicsit statikusak az NPC-k, ugrálnak, de az AI buta. Több nehézség van, ízi, normál, nehéz, ultra. Alapoin hagytam, a normál jó lehet. Csak leesés miatt haltam meg, meg egyszer beszorultam vmi növénybe és lehenteltek. Amúgy a normál átlag embernek könnyű. Magamat is átlagosnak tartom, nyilván 10 éve jobbak voltak a reflexeim. De hát ez nem buli, fegyóim is jók, mondom feljebb kattintom, ne lehessen már miniboss-t 3 mérgező nyíllal leszedni, mijezmákérem, óvoda? Erre kiírja, h akkor a fejlesztéseknek satu... aham, 50% feletti progressnél ez nem biztos, h kívánatos. Szal. miért nem lehet, h csak a sebzés+HP nő az NPC-nél, engem meg nyugton hagy? fura. A sztori ködös, semmiféle, nem egy Deus-Ex, többet ki lehetne hozni ebből. A kraftolás elég jó, de hamar ki lehet ismerni, a legtöbbet nem is érdemes piszkálni, csak az elementál dolgokat lehet bünti nélkül turbózni, ha azonos típust rakok össze. Ennyi.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés